ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποντικός: «Πρέπει να αναβληθεί το επόμενο μας παιχνίδι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προπονητής της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Γιαννάκης Ποντικός, ο οποίος μίλησε για τα κρούσματα κορωνοιού που βρέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για τα κρούσματα κορωνοιού: «Νομίζω είμαστε στους οκτώ ή εννέα αν δεν κάνω λάθος. Αυτό το κακό που μα βρήκε ξεκίνησε μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Κάναμε συνεχώς ράπιντ τεστ, μετά το παιχνίδι με τον Ερμή κάναμε ξανά ράπιντ και αποφασίσαμε να κάνουμε το PCR, όπου βρέθηκαν αυτοί που βρέθηκαν. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε τις προπονήσεις μέχρι να βγουν όλα τα αποτελέσματα και να έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για τον ποδοσφαιριστή που πήγε στο Νοσοκομείο: «Ναι ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, έχει άσμα και προληπτικά έμεινε μια μέρα στο Νοσοκομείο της Λάρνακας και με την επόμενη μέρα επέστρεψε σπίτι και είναι καλά Δόξα τω Θεώ. Μιλώ με τα παιδιά και από ότι ξέρω δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα, δεν υπάρχουν σοβαρά συμπτώματα. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι όσον αφορά την ομάδα είναι τεράστιο το πρόβλημα».

Για την συνέχεια: «Οι υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν στις 3 του μήνα. Θεωρώ ότι θα είναι φρόνιμο, σωστό και δίκαιο από όλες τις απόψεις, το παιχνίδι μας αυτό να μετακινηθεί για πιο μετά. Ο αγώνας είναι με την Δόξα. Η ουσία για αυτούς τους εφτά ποδοσφαιριστές είναι ότι για 14 ημέρας πρέπει να είναι σε καραντίνα. Αυτό θα είναι άδικο όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Με το πέρας της σημερινής και αυριανής ημέρες περιμένουμε ότι θα έχουμε όλα τα αποτελέσματα, με την ενημέρωση που έχω έμειναν τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές. Μόλις έχουμε τα αποτελέσματα εναπόκειται στην ομάδα για να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για αναβολή του αγώνα. Αυτή είναι καθαρά η προσωπική μου θέση, δεν το έχω μιλήσει με κανέναν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση