ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καραγιάννης για επιστροφή κόσμου: «Να έρθει το αίτημα και θα το δούμε»

Μετά τις 15 Απριλίου θα προκύψουν οι όποιες εξελίξεις

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και Μικροβιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας του υπουργείου Υγείας, δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αν συζητήθηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου: «Δεν έχει συζητεί μέχρι στιγμής το θέμα αυτό. Θεωρώ ότι είναι λίγο πρόωρο ακόμα, μέχρι να δούμε τα αποτελέσματα από τα πειράματα που κάνουν άλλες χώρες. Πρέπει να υπάρξει αίτημα πρώτα από όλα το οποίο θα πρέπει να διερευνηθεί. Ο επόμενος κύκλος χαλαρώσεων αναμένεται να γίνει γύρω στις 16 Απριλίου. Δεν συζητάμε τίποτα γιατί δεν μας ζητήθηκε. Αν μας ζητηθεί θα εκφράσουμε άποψη».

Για το τι τον προβληματίζει: «Αντιλαμβάνεστε ότι ένα 30% θα είναι ίσως και 4-5 χιλιάδες κόσμου σε ένα μεγάλο γήπεδο. Θα υπάρξει συνωστισμός στις εισόδους και στις εξόδους εάν δεν τηρούνται τα μέτρα και επίσης στους πανηγυρισμούς. Να έρθει το αίτημα και θα το δούμε».

Αν μπορούν να επαναλειτουργήσουν τα γήπεδα φούτσαλ: «Δεν συζητήσαμε εμείς κάτι τέτοιο. Αυτό είναι θέμα των τεχνικών επιτροπών».

Για τα γυμναστήρια: «Έχουμε πει ότι θα μπορούσε να αυξηθεί ο αριθμός όμως εξαρτάται από τους χώρους των γυμναστηρίων και το τι εμβαδόν θα χρειάζεται ο κάθε αθλούμενος. Είναι κάτι που εισηγηθήκαμε».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση