ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καμία πιθανότητα για Λαϊφη

Τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Κύπριου διεθνή αμυντικού

Νωρίτερα δημοσίευμα (δες ΕΔΩ) από το Βέλγιο υποστήριξε ότι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης θα αποχωρήσει από τη Σταντάρ Λιέγης και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Κύπρος δεν αποτελεί επιλογή για τον Λαΐφη τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο 30χρονος άσος ενδεχομένως να αποχωρήσει από τη Σταντάρ αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα στο εξωτερικό, σε ένα πρωτάθλημα πιο προηγμένο από αυτό της Κύπρου.

Επομένως, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δούμε τον Λαΐφη να επιστρέφει στην Κύπρο αυτό το καλοκαίρι, σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα από το Βέλγιο.

Ο ίδιος δεν θεωρεί ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο δεν αποτελεί ούτε καν εναλλακτική επιλογή για τον ίδιο. Ο Λαΐφης θα αγωνίζεται στο εξωτερικό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, είτε με τα χρώματα της Σταντάρ είτε με τα χρώματα κάποιας άλλης ομάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση