ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
31 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

14 για του χρόνου... γιοκ

Τέθηκε το θέμα από Σαλαμίνα αλλά δεν αλλάζει κάτι

Η άτυπη συνέλευση βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως αναμενόταν η Νέα Σαλαμίνα έθεσε θέμα για 14 ομάδες απ’ τη νέα χρονιά με τους «ερυθρόλευκους» και τον Ερμή να μην υποβιβάζονται στην Β’ κατηγορία (δες εδώ).

Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 95.0 οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία. «Έχει γίνει παραβίαση από το Υπουργείο Υγείας, διότι ήταν πολύ διαφορετικό το πρωτόκολλο όταν η Νέα Σαλαμίνα βίωσε το πρόβλημα. Θυμίζουμε ότι είχε κλείσει το προπονητικό μας κέντρο και δεν μπορούμε καν να προπονηθούμε. Δεύτερο, είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αντιλαμβάνεστε, ότι δεν τηρήθηκε με τους όρους, διότι μετά έγιναν κάποιες αλλαγές στην συνέχεια που αδίκησαν την ομάδα μας και ευνόησαν κάποιους άλλους. Επίσης, όταν η Νέα Σαλαμίνα πέρασε την πανδημία, επιτρέπονταν μόνο 3 αλλαγές και όχι 5 και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Συνεπώς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουν γίνει αδικίες εναντίον της ομάδας μας και είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα, όταν νιώθουμε ότι έχουμε αδικηθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δίπλα στη Νέα Σαλαμίνα στάθηκε και ο Ερμής, χωρίς όμως να υπάρχει ανταπόκριση. Και αυτό γιατί από την ΚΟΠ ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει θέμα αλλαγής για το νέο πρωτάθλημα και πως θα πορευθούμε με 12 ομάδες. Ως εκ τούτου το όλο θέμα μοιάζει να έχει τελειώσει οριστικά και πλέον η συζήτηση αφορά την τριετία 2022-23 / 2024-25.

 

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Αισιοδοξία...

ΑΕΛ: Αισιοδοξία...

Εντός των επόμενων ημερών θα διαφανεί η κατάσταση του Τεσέιρα
24sports team
 |  ΑΕΛ