ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακά μαντάτα... για τον πέμπτο

Η συνθήκη που δημιουργείται από το προβάδισμα πρόκρισης Εθνικού και Ομόνοιας

Οι εκτός έδρας νίκες που πήραν σε Αρένα και «Αντώνης Παπαδόπουλος» δίνουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου σε Εθνικό και Ομόνοια αντιστοίχως.

Εκκρεμούν, βεβαίως, οι επαναληπτικοί που θα καθορίσουν οριστικά ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο τη φετινή σεζόν.

Πάντως, αν οι δύο προαναφερθείσες ομάδες κεφαλαιοποιήσουν το προβάδισμα που πήραν από το πρώτο παιχνίδι και καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση σε βάρος της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης αντιστοίχως, τότε αυτομάτως θα βάλουν έξτρα πίεση στις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν, ούτε η ομάδα της Άχνας, ούτε οι «πράσινοι» είναι σε θέση να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα προκριματικά κάποιας διοργάνωσης της UEFA μέσω πρωταθλήματος. Κατ' επέκταση, αν ο τελικός του κυπέλλου αποτελείται από τις δύο αυτές ομάδες, αυτό θα σημαίνει ότι τα εισιτήρια που θα μοιραστούν μέσω πρωταθλήματος θα πάνε σε τέσσερις ομάδες, βάζοντας έτσι έξτρα πίεση σε ΑΕΚ, Άρη, Ανόρθωση και Πάφο (Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ δείχνουν να έχουν εξασφαλισμένη θέση στην τετράδα).

Θυμηθείτε εδώ πώς έχει η κατάσταση στη βαθμολογία.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση