ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η «υπενθύμιση» του Κωνσταντέλια!

Το «next big thing» του ελληνικού ποδοσφαίρου… και η κυπριακή πραγματικότητα

24sports team

info@24sports.com.cy

«Τι έκανε ρε ο μικρός;», θα σκέφτηκαν αρκετοί όταν είδαν τον Γιάννη Κωνσταντέλια να δίνει μια ασίστ αλά Μαραντόνα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ... Βέβαια ο «μικρός» μόνο τυχαίος δεν είναι, αφού τα έως τώρα κατορθώματα του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τον έχουν καταστίσει ως το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην προκειμένη όμως περίπτωση δεν θα ασχοληθούμε με τον «next big thing» του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ήδη έχουν γραφτεί πολλά για αυτόν κι ενώ είναι γεγονός πως ο συγκεκριμένος έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να τον αποθεώσουμε πολλές φορές. Το θέμα μας λοιπόν είναι το ότι ο νεαρός άσος θα πρέπει να λειτουργήσει ως άλλη μια υπενθύμιση πως… οι κυπριακές ομάδες οφείλουν να δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στα βλαστάρια τους.

Ο Κωνσταντέλιας διαθέτει σπάνιο ταλέντο (τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα) και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να τον συγκρίνουμε με τον οποιοδήποτε, ωστόσο, το να εμπιστεύεσαι παιδιά τον ακαδημιών σου αποτελεί αποδεδειγμένα μια από τις πιο πετυχημένες τακτικές που μπορεί να ακολουθήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, με συλλόγους του εξωτερικού να βιοπορίζονται λίγο πολύ από την ανάδειξη δικών τους παικτών.

Αν και πρόκειται λοιπόν για κάτι που έχουμε επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν, καλό θα ήταν όπως οι κυπριακές ομάδες (κάποιες το κάνουν ήδη) παραδειγματιστούν επιτέλους από συλλόγους που επενδύουν στις ακαδημίες τους, κάνοντας προφανώς κάτι ανάλογο. Τονίζουμε πως δεν είναι μόνο το να υπάρχει ταλέντο, αλλά θα πρέπει να δίνονται και οι κατάλληλες ευκαιρίες.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση