ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργάνωσε η Stoiximan την Κυριακή 21 Απριλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης στέλνοντας το μήνυμα πως «It’s Not a day ... it’s a movement».

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και αγωνίστηκαν με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού!

Με την ευγενική στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της Stoiximan συνεχίστηκαν, στέλνοντας αυτή τη φορά το μήνυμα πως «It’s Not a day ... it’s a movement», το οποίο αναγραφόταν και στα μπλουζάκια των συμμετεχόντων.

Ο Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο δήλωσε πως «η Stoiximan συνεχίζει τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας και με την ευγενική στήριξη της ΚΟΠ και του ΠΑΣΠ, διοργανώσαμε το φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με μήνυμα «It’s Not a day ... it’s a movement». Το παιχνίδι αυτό πραγματοποιήθηκε θέλοντας να ενώσουμε και εμείς της φωνή μας για την προστασία του περιβάλλοντος ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου. Ευχαριστούμε όλους όσοι αγωνίστηκαν και στήριξαν τη δράση μας. Όλοι μας μπορούμε να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας, για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τις επόμενες γενιές».

Η Λένα Παναγιώτου, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, τόνισε πως η Ομοσπονδία στηρίζει αυτές τις δράσεις, σημειώνοντας πως η προστασία του περιβάλλοντος είναι στα χέρια όλων μας γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προστατεύουμε με κάθε τρόπο το περιβάλλον.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Νεοφυτίδης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π ανέφερε ότι «ο Σύνδεσμος δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλοι μας γνωρίζουμε τις αλλαγές που παρατηρούνται στο περιβάλλον, κάτι το οποίο βιώνουν και οι άνθρωποι του αθλητισμού με τις μεταβολές της θερμοκρασίας.

Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη στο Campeone Mini Football στη Λακατάμια και σε αυτόν έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων οι: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Άρσεν Μιχαΐλοβιτς, Βαλεντίνος Κουλουντής, Βικτώρια Ζαμπά, Ελένη Τουμπή, Μιχάλης Σοφοκλέους, Δημήτρης Μάρης, Αντρέας Χρίστου, Μέλανη Στέλιου, Μαρίνος Κλεάνθους, Κωνσταντίνος Πατρίνης, Ονούφριος Σωκράτους, Στέφανος Βοσκαρίδης, Χρύσης Μιχαήλ και Μιχάλης Σοφοκλέους. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Παντελεήμων Χατζηζώρζης, Ευριπίδης Αλευράς και Σωτήρης Χατζηλόης.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 και σκόρερ χρίστηκαν οι Δημήτρης Μάρης (2 γκολ), Άρσεν Μιχαΐλοβιτς (1 γκολ) και Χρύσης Μιχαήλ (1 γκολ). Έτσι χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής!

Η Ημέρα της Γης καθιερώθηκε το 1970 στις ΗΠΑ, με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον και σηματοδοτεί τη γέννηση του σύγχρονου περιβαλλοντικού κινήματος.

Τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν το 2009, τις 22 Απριλίου ως «Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης» έως το 2025 και γιορτάζεται σε περισσότερες από 190 χώρες κάθε χρόνο.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση