
Παρά το γεγονός πως πλησιάζει τα 40, ο Γκιόργκι Λόρια δεν σκέφτεται ακόμα την αποχώρηση από τη δράση. Ο έμπειρος Γεωργιανός τερματοφύλακας εξακολουθεί να αγωνίζεται με πάθος και επαγγελματισμό, έχοντας αφήσει θετικό αποτύπωμα όπου κι αν πέρασε.
Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ανόρθωση (2019-2023), ο Λόρια αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Ομόνοιας Αραδίππου, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην Α’ Κατηγορία Κύπρου κάτι που τελικά επετεύχθη.
Πλέον, ο Λόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στη Γεωργία και στη Ντιναμό Τιφλίδας. Η ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αναμένεται να τον καλωσορίσει ξανά στις τάξεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024/25), καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Η επιστροφή του στη Ντιναμό Τιφλίδας κλείνει με όμορφο τρόπο έναν μεγάλο κύκλο στην καριέρα του, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός για όσους συνεχίζουν να έχουν αγάπη για το παιχνίδι και να παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση.