ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιαπατός: «Αν αποφασίζαμε κάτι άλλο, θα έπρεπε να μας φτύσουν όλοι»

Εντονότατος για το θέμα της αλλαγής της προκήρυξης ο εκπρόσωπος των μικρών κατηγοριών στο ΔΣ της ΚΟΠ

Για τις διεργασίες της συνεδρίας του ΔΣ της ΚΟΠ μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος της Γ’ κατηγορίας στο ΔΣ της ΚΟΠ, Φίλιππος Γιαπατός, που σημείωσε με έντονο τρόπο μάλιστα ότι δεν ήταν επιτρεπτό να ψηφιστεί αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος για λόγους αρχής και τιμής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι συνέβη στη συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΠ: «Δεν συνέβη τίποτα. Όταν είσαι μέλος συμβουλίου, έχεις τη δική σου οντότητα και παρουσία και μπορείς να εκφράζεσαι όπως νομίζεις. Δεν θέλω να μπω επί της ουσίας γιατί δεν χρειάζεται, αν χρειαστεί στο μέλλον θα μιλήσω με εκείνους που πρέπει, εκεί που πρέπει. Εσείς δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα, εγώ γνωρίζω. Κάποια σωματεία πήραν κάποια απόφαση μεσούσης της σεζόν και αναγκάστηκε να έρθει το ΔΣ να αλλάξει την προκήρυξη. Για θέματα αρχής είναι ανεπίτρεπτο για μας να αναιρέσουμε την απόφασή μας. Δεν είναι πρέπον, δεν είναι προς τιμήν μας. Δώσαμε την ευκαιρία να μην τελειώσει το πρωτάθλημα από τώρα για τις δύο ομάδες που θα έπρεπε να διαβαθμιστούν, να παιχτούν ακόμα 14 αγωνιστικές και στο τέλος η ουσία, που ήταν να πάνε τέσσερις ομάδες διαβάθμιση, να γίνει. Τα μέλη του συμβουλίου δεν είμαστε υπόλογοι σε κανένα σωματείο. Εξήγησα σε όλους γιατί ».

Για το πότε θα επαναρχίσει η δράση στις μικρές κατηγορίες: «Συζητήσαμε το θέμα, ο κ. Κούμας μας ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει τώρα η Β’ και θα ακολουθήσει η Γ’ και η Επίλεκτη. Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε. Πάρθηκε απόφαση πριν τελειώσει το πρωτάθλημα να ξεκινήσουν διεργασίες ώστε από την Α’ μέχρι τη Γ’ κατηγορία να μπει μια σειρά για το πώς θα διεξαχθούν, καθώς επίσης και το τι θα παίρνουν τα σωματεία σε Β’ και Γ’ κατηγορία. Έτσι δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που είχαμε χθες. Θα γνωρίζουν από τώρα τα σωματεία τι θα γίνεται. Δεν υπάρχει βάση, θα αποφασίσει το ΔΣ. Ο καθένας θα πάει με τις δικές του εισηγήσεις και θα παρθεί μια ομόφωνη απόφαση. Εάν εμείς ως ΔΣ χθες παίρναμε οποιανδήποτε απόφαση πέραν αυτού που συμφωνήσαμε τον Μάιο, θα έπρεπε όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κύπρο θα έπρεπε να περάσει να μας φτύσει».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Ξεγύμνωμα…

Ξεγύμνωμα…

Τα λάθη τα πληρώνεις μέχρι και το τελευταίο σεντ
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ