ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για τα μάτια του Κωστή

Προτάσεις από Κύπρο εξετάζει ο Ολυμπιακός

Τι κι αν ο Ολυμπιακός Πειραιώς δημιούργησε πέρσι τον Ολυμπιακό Β’ ούτως ώστε να δίνει ευκαιρίες σε εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της ομάδας; Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να παραχωρούν δανεικούς, με τους παίκτες οι οποίοι τραβούν τα βλέμματα να μην είναι λίγοι.

Τελευταίο παράδειγμα όσον αφορά στο εγχώριο πρωτάθλημα αποτελεί ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, που αγωνίστηκε τους προηγούμενους μήνες στην Ομόνοια, ενώ όπως έγινε γνωστό ενδιαφέρον υπάρχει απ’ τον Απόλλωνα για να πάρει ως δανεικό τον Δημήτρη Πινακά.

Ακόμη ένας παίκτης λοιπόν που ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας και έχει πρόταση για να έρθει στο νησί μας με τη μορφή δανεισμού ενόψει της νέας σεζόν είναι ο πρώην μέσος της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννης Κωστή. Ο συμπατριώτης μας δεν χρειάζεται συστάσεις, ενώ το όνομα του «παίζει» σχεδόν κάθε μεταγραφική περίοδο για τις ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος, αφού μιλάμε για ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει ποιότητα και βάθος.

Τα ονόματα των κυπριακών συλλόγων που έκαναν πρόταση για τον Κύπριο διεθνή δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο δεδομένα έγινε προσπάθεια για απόκτηση του, με την τελική απόφαση να αναμένεται όπως παρθεί απ’ τον Ολυμπιακό.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση