ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου για τις φάσεις σε β' γκρουπ και Ομόνοια 29Μ-Ομόνοια Αρ.

Σχολίασε τις επίμαχες φάσεις των αγώνων του β' γκρουπ

Τις επίμαχες φάσεις από τους αγώνες του β' γκρουπ σχολίασε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ανδρέας Γεωργίου, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Για το Ομόνοια 29Μ-Ομόνοια Αρ.: «Στο 35ο λεπτό δεν υπήρξε οφσάιντ εναντίον της Ομόνοιας 29Μ. Στο 70 πετυχαίνει τέρμα η Ομόνοια 29Μ, δεν υπήρψε φάουλ. Στο 84ο λεπτό, σωστά ο διαιτητής δεν έδειξε δέυτερη κίτρινη γεμάτη».

Για το Δόξα-Νέα Σαλαμίνα: «Δεν υπάρχει κάποια φάση».

Για το Οθέλλος-Εθνικός: «Εδώ δεν είχαμε μεγάλο λάθος. Στο 45ο λεπτό δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ του Οθέλλου. Στο 48ο λεπτό, ο αριθμός 9 του Οθέλλου, λανθασμένα δέχτηκε κίτρινη κάρτα δεν χρησιμοποίησε σαν εργαλείο το χέρι Στο 69ο λεπτό, δεν υπάρχει παράβαση για πέναλτι υπέρ του Εθνικού. Στο 75ο λεπτό δεν υπάρχει παράβαση για χέρι, ήταν σε φυσιολογική θέση».

Για το ΑΕΖ-Καρμιώτισσα: «Στο 49ο λεπτό, ο διαιτητής σφυρίζει σωστά πέναλτι για την Καρμιώτισσα, ανατράπηκε ο πάιχτης. Στο 52, σωστά δεν σφυρίχτηκε πέναλτι, αφού ο Ρόσι επιδιώκει την παράβαση. 60ο λεπτό, πέναλτι σφυρίζει ο διαιτητής για χέρι, όμως υπήρχε οφσάιντ. Στο 78ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ, είχε πιάσει τη μπάλα αλλά πατούσε περιοχή. Στο 82ο λεπτό, πετυχαίνει τέρμα ο Ρόσι, μετά από έλεγχο του VAR όπως και στο επόεμνο. Στο 85ο λεπτό, σωστά δέχτηκε κίτρινη παίκτης της Καρμιώτισσας».

Για το Απόλλων-ΑΕΛ: «Στο 15ο λεπτό, Σρνιτς και Σπόλιαριτς είχαν μια σύρραξη, έγιινε σωστή διαχείριση. Στο 34ο λεπτό, δεν είμαι σίγουρος αν υπήρχε οφσάιντ, δεν σκόραρε ο Μακρής, άρα δεν προχωρά η φάση. Ακολούθως σωστά μετρά το γκολ του Μπακένγκα. Στο 46ο λεπτό, σωστή κίτρινη στον Σρνιτς για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Στο 65ο λεπτό, σωστά μετρά το τέρμα του Άδωνη δεν υπάρχει οφσάιντ, ήταν καλυμμένος. Στο 84ο λεπτό, πετυχαίνει γκολ η ΑΕΛ με τον Μίντσιεφ, έγινε έλεγχος και μέτρησε σωστά το τέρμα. Στο 88ο λεπτό, ο αριθμός 88 του Απόλλωνα και το 24 της ΑΕΛ τιμωρήθηκαν σωστά».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση