ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φοριέται» πολύ του Ιδιάκεθ

Στο προσκήνιο ξανά το όνομα του πρώην προπονητή της ΑΕΚ

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες έχουν στρέψει την προσοχή τους σε νέα χρονιά καθορίζοντας στόχους και ξεκινώντας τον προγραμματισμό τους. Την ίδια ώρα το κεφάλαιο προπονητής απασχολεί τουλάχιστον τις μισές ομάδες του νέου πρωταθλήματος, με την εκκρεμότητα αυτή να έχει προτεραιότητα.

Επί αυτού ένα απ’ τα πολλά ονόματα που βρέθηκαν στα γραφεία κάποιων ομάδων είναι και αυτό του Ιμάνολ Ιδιάκεθ. Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος πέρασε απ’ τον πάγκο της ΑΕΚ δυο φορές (συνολικά τρεις σεζόν) δούλευε την περσινή περίοδο στην Segunda Division και την Λεγανές με την οποία τερμάτισε στην 14 θέση, ενώ πιο πριν υπήρξε βοηθός του Έμερι στην Βιγιαρεάλ βάζοντας το λιθαράκι του στην κατάκτηση του Europa League τη σεζόν 2020-21.

Τεχνικός με εμπειρία απ' το Κυπριακό πρωτάθλημα και την Ευρώπη, άριστος γνώστης της Ισπανικής αγοράς και που μπορεί να οδηγήσει ομάδες σε τρόπαια (βλέπε το κύπελλο που πανηγύρισε με την ΑΕΚ). 

Εκ των πραγμάτων πρόκειται για ένα απ’ τα εκατοντάδες ονόματα που κάνουν παρέλαση στα γραφεία Κυπριακών ομάδων, ωστόσο η περίπτωση του είναι από αυτές που ξεχωρίζουν. Το αν θα καταλήξει ή όχι ξανά σε πάγκο Κυπριακής ομάδας αποτελεί ερωτηματικό κι αυτό θα εξαρτηθεί τόσο απ’ την γενικότερη αξιολόγηση και το ονόματα που θα έχουν μπροστά τους οι ομάδες όσο και απ’ τις οικονομικές του απαιτήσεις οι οποίες δεν είναι απαγορευτικές.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση