ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιάκκου για την Εθνική Πλατφόρμα Αυτοαποκλεισμού στοιχήματος

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε η πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε η πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων Ιωάννα Φιάκκου για τη Εθνική Πλατφόρμα Αυτοαποκλεισμού που έχει τεθεί σε λειτουργία.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νέα πλατφόρμα: «Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης των στρατηγικών επιδιώξεων της Αρχής για τη διασφάλιση της προστασίας των παικτών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, καθώς και της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού 2022-2025. Η υλοποίηση της Εθνικής Πλατφόρμας Αυτοαποκλεισμού παρέχει τη δυνατότητα στον παίκτη να ελέγξει την στοιχηματική του δραστηριότητα και να αυτοαποκλειστεί, είτε προσωρινά είτε επ’ αόριστον, από όλους τους παρόχους διαδικτυακού στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο παίκτης αναγνωρίζει ότι η ενασχόληση του αρχίζει να επιφέρει αρνητικές συνέπειες στην ζωή του και μπορεί να χρησιμοποιήσει το εργαλείο του αυτοαποκλεισμού για αποτελεσματικότερο έλεγχο της στοιχηματικής του δραστηριότητας. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτοαποκλεισμού, ο παίκτης μπορεί να συνδεθεί με τον υφιστάμενο λογαριασμό του μόνο για την ανάληψη των ποσών που έχει ήδη κατατεθειμένα στον πάροχο και δεν μπορεί να δημιουργήσει νέο λογαριασμό σε αδειοδοτημένη ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών στοιχήματος».

Για την εγγραφή: «Η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα είναι δωρεάν και εξαιρετικά απλή και ο κάθε παίκτης μπορεί να αποκλείσει εαυτόν από όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών κάνοντας εγγραφή στο www.exclusion.cy. Συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει την επιλογή για προσωρινή διακοπή, διακοπή μεγάλης διάρκειας είτε αποκλεισμό επ’ αόριστον».

Για τον στόχο: «Πρόκειται για ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε παίκτη, με στόχο την προαγωγή της υγιούς στοιχηματικής συμπεριφοράς και της προστασίας των ευάλωτων ομάδων. Η ανάπτυξη της Εθνικής Πλατφόρμας Αυτοαποκλεισμού Αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της ΕΑΣ για την προστασία των παικτών και τη δημιουργία ενός βιώσιμου και δίκαιου περιβάλλοντος για τον τομέα του στοιχήματος. Σε πρώτο στάδιο η πλατφόρμα αφορά μόνο τις διαδικτυακές σελίδες παροχής υπηρεσιών στοιχήματος οι οποίες κατέχουν άδεια Κλάσης Β από την Αρχή. Η πλατφόρμα είναι δυναμική και να δύναται να προσθέτει περισσότερες λειτουργίες. Απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με σκοπό την ένταξή στην πλατφόρμα συγκεκριμένων ομάδων όπως είναι οι αθλητές σε συνεργασία πάντα με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες και κρατικούς φορείς. Μέσω αυτής της δράσης θα ενισχυθεί η καταπολέμηση της χειραγώγησης αγώνων και η ενίσχυση της διαφάνειας στον αθλητισμό, κάτι το όποιο βρίσκεται υψηλά στις στρατηγικές επιδιώξεις της Αρχής. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ένας ακόμη σημαντικός στόχος παίρνει σάρκα και οστά, που κάνουμε σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της εκπλήρωσης των στόχων που θέσαμε μέσα από τη Στρατηγική Ασφαλούς Παιχνιδιού, ενισχύοντας τους προστατευτικούς παράγοντες του κοινού, συμβάλλοντας στη μείωση της ευαλωτότητάς τους και στην ενίσχυσης της βιωσιμότητας του κλάδου προς την ορθή κατεύθυνση».

Όλα όσα είπε στο ηχητικό:

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

AEZ - Καρμιώτισσα (11αδες) Live Score

AEZ - Καρμιώτισσα (11αδες)

Το 24sports σας φέρνει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης αναμεσά στην ΑΕΖ και την Καρμιώτισσα
 |  ΑΕΖ