ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχει και την πλάκα του…

Το 24 sports.com.cy διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει «ενοχλητικό» για τους μηχανισμούς και τα τρωκτικά

24sports team

info@24sports.com.cy

Μεταξύ ανώνυμων, ψεύτικων προφίλ, περίεργα σάιτ με ινδιάνους και με γαστρεντερολογικά προβλήματα που μάλλον χρειάζονται κολονοσκόπηση για να διαγνωστούν και ακολούθως να θεραπευτούν και δήθεν δημοσιογραφικές ιστοσελίδες που ο κώδικας δεοντολογίας γι’ αυτούς είναι ότι η αντηλιακή κρέμα για τους Εσκιμώους, το 24 sports.com.cy όπως ανέκαθεν έτσι και στη νέα του εποχή, πλέει σε νερά που είναι κυρίως καθαρά.

Με συντάκτες και δημοσιογράφους που βρίσκονται στο προσκήνιο, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη του λόγου τους αναδεικνύοντας θέματα που απασχολούν μετέπειτα την επικαιρότητα και την αθλητική δημοσιογραφία του νησιού.

Θέματα τα οποία δυστυχώς γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από δήθεν «συναδέλφους» που κλέβοντας εμμέσως από το ψωμί και τον ιδρώτα μας, δεν έχουν όχι μόνο την επαγγελματική αλλά ούτε και την προσωπική τσίπα να επικαλεστούν την πηγή.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ένας έντονος πόλεμος προς την ιστοσελίδα μας, επειδή ακριβώς πάγια τακτική μας είναι να παίρνουμε θέση σ’ ότι θεωρούμε σημαντικό.

Επί τούτου, από την δίκη περί των στημένων αγώνων που καλύπτουμε ζωντανά όπως σας είχαμε υποσχεθεί, μέχρι τη θέση που παίρνουμε για τα διαιτητικά λάθη, συνοδεύοντας τα με τ’ ανάλογα βίντεο όταν αυτά είναι διαθέσιμα μέχρι και τα καυτά θέματα που αφορούν σύγκρουση των μεγάλων ομάδων όπως η πρόσφατη ΑΠΟΕΛ- Ομόνοιας όπου και λάβαμε θέση επωνύμως , το 24 sports δεν έχει κανένα ενδοιασμό να καταπιαστεί με το οποιοδήποτε θέμα, θεωρεί σημαντικό.

Έχουμε κατηγορηθεί για φιλό- Αποελισμό, την ίδια ώρα που δύο εβδομάδες πριν από σήμερα, ανακοίνωση οργανωμένου συνόλου του ΑΠΟΕΛ καλούσε τον κόσμο να μποϊκοτάρει την ιστοσελίδα μας. Έχουμε κατηγορηθεί για αντί- Αποελισμό την ίδια ώρα που η κάλυψη των θεμάτων για την ομάδα των πρωταθλητών στην ιστοσελίδα μας υπερέχει αριθμητικά των υπολοίπων ομάδων.

Προσφάτως λάβαμε δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που μας χαρακτήριζαν αντί- Ομονοιάτες την ίδια ώρα που το σάιτ διαθέτει ένας από τους πιο ευανάγνωστους ρεπόρτερ της Ομόνοιας ενώ εδώ και καιρό έχουμε αναγάγει ως ένα από τα κύρια θέματα μας, την ανάγκη ν’ αναλάβει η Ομόνοια το ρόλο που η ιστορίας της το επιβάλει.

Μεταξύ άλλων στο 24 sports.com.cy αποφασίσαμε να αφήσουμε τον επαρχιωτισμό και την εσωστρέφεια που γενικότερα χαρακτηρίζει την κοινωνία μας, βγάζοντας την εξωστρέφεια που οφείλει να έχει ένα δημοσιογραφικό μέσο που σέβεται τον εαυτό του.

Επ’ αυτού, το θέμα που επιμεληθήκαμε με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Νικόλα Ιωάννου και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Ίλια Ίβιτς προς το πρόσωπο του, απασχόλησε την πλειοψηφία του ελλαδικού τύπου ενώ μόλις χθες, οι δηλώσεις του Φανούρη Κωνσταντίνου στο ραδιοφωνικό αδελφάκι μας ΣΠΟΡ FM 95 για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έγιναν αντικείμενο απασχόλησης από τα επικοινωνιακά επιτελεία των μεγάλων ομάδων της Ελλάδας. Δηλώσεις τις οποίες, μεταφέραμε στο γραπτό λόγο και ακολούθως στην ιστοσελίδας μας.

Στον πόλεμο που εδώ και καιρό ξεκίνησαν κάποιοι, μάλλον ενοχλημένοι από την ακεραιότητα και ανεξαρτησία του 24 sports, προς το παρόν άγνωστοι, γνωστοί όμως σε μας, προσπάθησαν να κατηγορήσουν την ιστοσελίδα μας ότι αποκρύψαμε το θέμα κατεβάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, για να προφυλάξουμε δήθεν τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα από τυχόν προβλήματα που θ’ αντιμετώπιζε από την ΠΑΕ της Πειραιώτικης ομάδας.

Η δημοσιογραφική, σε συνδυασμό πιθανόν με την προσωπική ανεπάρκεια τους, δεν τους βοήθησε ν’ αντιληφθούν ότι το απόσπασμα των δηλώσεων του Φανούρη περί του Ολυμπιακού περιλαμβανόταν στο βασικό κείμενο των δηλώσεων του εις το οποίο μάλιστα μπορούσε κανείς ν’ ακούσει αυτολεξεί ολόκληρο το ηχητικό των δηλώσεων!!!

Να συνοψίσουμε. Το καταγράψαμε, το αναγάγαμε δημοσιεύσαμε το θέμα και οι «γνωστοί- άγνωστοι» μας καταλόγισαν δήθεν πρόθεση προστασίας του οποιουδήποτε!!! Την ίδια ώρα μάλιστα που δημοσίευσαν το θέμα χωρίς να επικαλεστούν ούτε μια φορά την πηγή!! Πιθανόν μόνο στην Κύπρο συμβαίνουν αυτά.

Και κατήγοροι είναι ποιοι; Άτομα που με την ιδιότητα του δημοσιογράφου ή που κατέχουν καίριο πόστο σε ομάδες, φορώντας ένα προσωπείο καθωσπρεπισμού και σοβαροφάνειας, στήνουν ένα υπόγειο μηχανισμό, ωσάν και είναι τρωκτικά σε υπονόμους για να στοχεύσουν το όποιο Μέσο ή επαγγελματία δεν τους κάνει τα χατίρια.

Το 24 sports.com.cy είναι λογικό να δέχεται επιθέσεις γιατί ενοχλεί ταρακουνώντας τα κέντρα εξουσίας στο χώρο του ποδοσφαίρου όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική του οντότητα. Είναι όμως πέρα για πέρα κατανοητό, σε μια κοινωνία που το δημοκρατικό της αισθητήριο παραμένει σε πρωτόγονα επίπεδα.

Θέλουμε όμως να ξεκαθαρίσουμε και παράλληλα να στείλουμε το μήνυμα τόσο στα κέντρα εξουσίας, όσο και στους δημιουργούς των μηχανισμών και κυρίως σε κάποιους «συναδέλφους» ή ιστοσελίδες, ότι θα παραμείνουμε «ενοχλητικοί» λειτουργώντας ως προστάτες της ελεύθερης άποψης και έκφρασης.

Είναι επίσης κατανοητό, ότι σ’ αυτό το σκοταδιστικό σκηνικό που στήθηκε, θα διατηρήσουμε το χαμόγελο μας, αφού η προσωπική συνείδηση μας παραμένει καθαρή… όπως τα νερά που πλέει το 24 sports.com. cy.

Και το ταξίδι αυτό είναι σε μας κατανοητό ότι περνάει μέσα από κακία, φανατισμό, μίσος και προπαγανδιστικές μεθόδους, έχει όμως και την πλάκα του.

Υ.Γ Την επόμενη φορά που θα τοποθετηθούμε δεν θα είναι τόσο γενικευμένη η αναφορά μας. Ήδη τα στοιχεία μαζεύονται και θα μαζεύονται γιατί τα τρωκτικά κάποτε θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια. Και θα γίνει, αν χρειαστεί στην επόμενη τοποθέτηση μας. Γιατί και το κυνήγι των τρωκτικών... έχει και αυτό την πλάκα του.

 

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X