ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφή: «Ιδανικός ο Εθνικός για να δείξεις πράγματα»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας

Ο Εθνικός Άχνας έφθασε σε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Ομόνοια και βλέπει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Η νίκη κόντρα στην Ομόνοια ήρθε σε ένα σημείο που η ομάδα την είχε ανάγκη. Ο Χριστόφορος Χριστοφή, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη: «Μια πολύ μεγάλη νίκη που ήρθε μετά από 18 χρόνια!»

Για το κλίμα σήμερα στην προπόνηση: «Το κλίμα ήταν φανταστικό γιατί είχαμε καιρό να πάρουμε νίκη και πλέον με ψυχολογία βλέπουμε τη συνέχεια και τον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός πως ο Εθνικός παλεύει και στα μεγάλα παιχνίδια: «Σε μεγάλα παιχνίδια και με τον Απόλλωνα που χάσαμε πριν από δυο παιχνίδια μπορούσαμε να έχουμε κέρδος. Πάντα θέλουμε να κτυπούμε τα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως κέρδισαν και οι άλλες ομάδες στο κάτω στρώμα: «Εμείς βλέπουμε τη δική μας μεριά. Μια νίκη που θέλαμε εδώ και καιρό για να αλλάξουν τα πράγματα και ήρθε κόντρα στην Ομόνοια».

Για το γεγονός πως υπήρχε αρκετός κόσμος στο ΓΣΠ: «Μας λείπει το να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Στις μέρες μας είναι πρωτόγνωρο να παίζεις μπροστά σε 8000 οπαδούς».

Για το τέρμα του: «Αν δεν το ήθελα θα το έλεγα. Το δοκιμάζω και στην προπόνηση και γι’ αυτό το πανηγύριζαν όλοι».

Για το γεγονός πως υπήρχε σφραγίδα Πογιατζή: «Με τον Χρήστο κάθε μέρα μιλάμε και ήταν καθαρά έμπνευση του».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι φανταστικό και είναι ιδανικό για να δείξει ένας ποδοσφαιριστής τις ικανότητες του».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είναι παιχνίδι των έξι βαθμών και θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό για να έχει νόημα η χθεσινή μας νίκη. Πριν το παιχνίδι με την Ομόνοια, ο Ολυμπιακός έμοιαζε πιο βατός αντίπαλος αλλά ήρθε η νίκη και τώρα θέλουμε να κάνουμε τη δεύτερη σερί».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος έχουμε τέσσερις ομάδες για πρωτάθλημα, άλλες τρεις για εξάδα και οι άλλες για την κάτω ζώνη. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Η Πάφος τώρα για παράδειγμα παλεύει για εξάδα, είναι δείγμα του πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα».

Για τη μάχη της παραμονής: «Ο Εθνικός έχει αυτά που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

<