ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοδούλου: «Με τους επενδυτές δεν βρίσκει ομάδα ο Κύπριος προπονητής»

Όλα όσα ανέφερε ο τεχνικός του Εθνικού

Δηλώσεις από τον τεχνικό του Εθνικού Άχνας, Πάμπο Χριστοδούλου, μετά την ήττα από τη Δόξα στο πλαίσιο της β' φάσης του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη δίκαιη νίκη της. Νομίζω ότι κέρδισε η πιο καλή ομάδα σήμερα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο σε κάποια παιδιά. Ήθελα να δω τον βαθμό ετοιμότητας τους. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Είμαι ικανοποιημένος που δεν χάσαμε κάποιο παίκτη ενόψει της Δευτέρας. Στόχος μας είναι η άνοδος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μέσα στο κρύο για να μας στηρίξει. Έχω προπονήσει πολλές ομάδες. Έχω άριστη σχέση με τον πρόεδρο. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που ήταν η ομάδα είπα ότι θα έρθω. Μου αρέσουν τα δύσκολα. Στο κυπριακό πρωτάθλημα έχουν όλα σημασία εκτός από τους προπονητές. Όλοι ξέρουν τα πάντα εκτός από τους προπονητές. Το είπα πριν τρία χρόνια. Με τους επενδυτές και τα λεφτά που μπαίνουν σιγά σιγά δεν θα βρίσκει ομάδα ο Κύπριος προπονητής. Γι’ αυτό είχα φύγει και πήγα Αρμενία. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το Α και το Ω είναι ο προπονητής».

Για το αν υπάρχουν παίκτες στη δεύτερη κατηγορία που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πρώτη κατηγορία αλλά και σε επίπεδο εθνικής: «Για την Εθνική οι παίκτες πρέπει να αποκτήσουν εμπειρίες από την πρώτη κατηγορία. Τώρα όσον αφορά την πρώτη κατηγορία σίγουρα υπάρχουν παίκτες όμως ψάχνουν τις ευκαιρίες τους. Υπάρχουν ταλέντα, πρέπει να δοθούν περισσότερα κίνητρα από τις ομάδες της α' κατηγορίας στους Κύπριους παίκτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση