ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περατικός: «Να πάω πιο ψηλά, αλλά προτεραιότητα ο Εθνικός»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95

Από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στον φετινό Εθνικό είναι ο Μάριος Περατικός. Ο νεαρός μέσος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους για τον χθεσινό αγώνα, την συνέχεια και την καριέρα του:

«Δύσκολη έδρα, δύσκολη νίκη. Δεν πιάσαμε την καλύτερη μας απόδοση χθες, αλλά το σημαντικό είναι που πήραμε τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Άρχισε να μας κυριεύει το άγχος, διότι όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα δεν πρέπει να έχουμε απώλειες, αλλά ευτυχώς μετά βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για την συνέχεια: «Κατά την άποψη μου δεν έχει κριθεί τίποτα. Όπως πήραμε τους βαθμούς μπορούμε να τους χάσουμε. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο»

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, από την μέρα που ήρθε ο Ηλίας. Όλοι είμαστε μία οικογένεια, διοίκηση, προπονητές και παίκτες».

Για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε: «Έκανα το κοντρόλ και είδα τον τερματοφύλακα έξω και αποφάσισα να το κάνω. Αυτό ήταν».

Για το αν πέτυχε ξανά τέτοιο γκολ: «Όχι, δεν πέτυχα ξανά τέτοιο γκολ»

Για το δοκάρι: «Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται».

Για την απόδοση του: «Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που δουλεύουν στον Εθνικό. Είναι σημαντικό να σε εμπιστεύονται, γιατί σου δίνει αυτοπεποίθηση. Δουλεύω όμως πολύ σκληρά, με αποτέλεσμα να βγαίνει αυτή η εικόνα στο γήπεδο»

Ο στόχος του: «Να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις και να προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα από την σκληρή δουλειά»

Για τον συμβόλαιο του: «Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Εθνικό»

Για το βήμα στην καριέρα του: «Τώρα, προτεραιότητα είναι ο Εθνικός. Σίγουρα, όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να πηγαίνουν πιο ψηλά, αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση