ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαγεωργίου: «Δεν αλλάζει το πλάνο μας»

Δηλώσεις του νεαρού άσσου του Εθνικού Άχνας

Ο Εθνικός Άχνας είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Οι δέκα βαθμοί σε πέντε αγώνες δείχνουν το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας. Τη δεδομένη μάλιστα στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής είναι ο νεαρός Γιώργος Παπαγεωργίου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την ομάδα: «Η ομάδα ήταν δεμένη απ’ την προετοιμασία κιόλας και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό συνεχίζεται και γι’ αυτό πήραμε και τους βαθμούς».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Το πλάνο μας λειτούργησε άψογα και προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις».

Για τον Εθνικό και την επιστροφή του απ’ την Δεύτερη Κατηγορία: «Είναι μια νέα ομάδα που αποτελείτε από Κύπριους. Ξέραμε πως είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Για τους στόχους του Εθνικού: «Μια νίκη κόντρα στον Απόλλωνα μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Δεν παρασυρόμαστε και δεν αλλάζει το πλάνο μας και οι στόχοι μας».

Για την συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Είναι τιμή μου που αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Αυτό που έχει σημασία είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν ως οικογένεια».

Για την προσωπική του απόδοση: «Είναι η τέταρτη μου χρονιά στον Εθνικό και η αλήθεια είναι το γεγονός πως αγωνίζομαι μου δίνει την δυνατότητα να βελτιώνομαι».

Για τον Γιώτη Εγκωμίτη και τον Αντρέα Πογιατζή: «Είναι τεράστια κεφάλαια για τον Εθνικό. Βοήθησαν πολύ και στο αναδειχθούν παιδιά».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X