ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μιτσίδης: «Υπέρ της αναστολής της κάρτας φιλάθλου»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του Εθνικού Άχνας

Η ανανέωση συνεργασίας με τον Μάριο Ηλία δίνει ένα τέλος στην φημολογία για άμεση μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη θέση του Εθνικού περί κάρτας: «Είμαστε υπέρ της πρότασης για αναστολή της κάρτας φιλάθλου. Θεωρούμε πως είναι κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτό. Είμαστε σε διαδικασία να ετοιμάσουμε επιστολή και εμείς. Ο πρόεδρος μας μίλησε ήδη με τους άλλους προέδρους. Θεωρούμε πως πρέπει να υπάρξει επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο».

Για τον Μάριο Ηλία: «Το όνομα του Μάριου ακούστηκε πολύ για μεταγραφή. Δεν είχαμε όμως κάποια πρόταση. Ο πρόεδρος ανέλαβε την ανανέωση αποκλειστικά και είμαστε χαρούμενοι που θα μείνει στην ομάδα μέχρι το 2024. Νομίζω πως η ομάδα μας προσφέρει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή για εξελιχθεί. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να πειστεί πως σε αυτό το στάδιο το καλύτερο μέρος για να είναι, είναι η ομάδα του Εθνικού».

Για τον προγραμματισμό: «Αξιολογούνται αρκετοί ποδοσφαιριστές. Έχουν γίνει προτάσεις και αναμένουμε απαντήσεις. Θέλουμε να βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Οι κινήσεις που απομένουν δεν είναι πάρα πολλές. Θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό και από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα προπονητή».

Για την προετοιμασία: «Στις 20 Ιουλίου θα αναχωρήσουμε για Ελλάδα. Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα».

Για τα φιλικά: «Στις 17 έχουμε φιλικό με την Ανόρθωση και ελπίζω να είναι καλά οι ποδοσφαιριστές τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση