ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιτσίδης: «Προς το παρών δεν κάναμε το οποιοδήποτε διάβημα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Μπαίνουμε στη τελική ευθεία, τα παιχνίδια λιγοστεύουν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε. Θεωρώ ότι θα πάμε μέχρι το τέλος όπως είμαστε».

Για τις ομάδες που παίζουν σήμερα: «Σίγουρα η πολιτική μας είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό να κοιτάζουμε την ομάδα μας. Εννοείται όμως ότι σίγουρα σε περίπτωση κάποιου αρνητικού αποτελέσματος για τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί βαθμοί διαθέσιμοι ακόμη».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Παίζουμε απέναντι σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Σε ενδεχόμενο νίκης θα αυξήσουμε τη διαφορά αλλά δεν παίζουμε μόνο εμείς ποδόσφαιρο. Η Νέα Σαλαμίνα έχει καλούς ποδοσφαιριστές και έρχεται από μια νίκη που της έδωσε ψυχολογία. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να εφησυχάσουμε, τώρα είναι η ώρα για να είμαστε πιο ταπεινοί και συγκεντρωμένοι».

Αγωνιστικά νέα: «Είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή μας, εκτός από τον Κονέ».

Για το ότι η Νέα Σαλαμίνα ζήτησε κόσμο: «Προς το παρών εμείς δεν κάναμε το οποιοδήποτε διάβημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση