ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Πολλά τα οφέλη του Εθνικού και οι εκκρεμότητες - σήμερα συνάντηση με την Ομόνοια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τους Ονησίφορο Σταύρου και Γιώργο Παττίχη, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Εμείς ως Εθνικός είναι χαρά μας που έχει επιλέξει η Ομόνοια να αγωνίζεται στο Δασάκι την επόμενη σεζόν. Από εκεί και πέρα εμείς ως σωματείο θα κάνουμε τα παντά για να φιλοξενήσουμε την Ομόνοια και να είναι η παραμονή της στο Δασάκι όσο πιο ευχάριστη».

Ποια τα οφέλη του Εθνικού από αυτή τη συμφωνία: «Είναι πολλά τα οφέλη αλλά είναι πολλά που πρέπει να συζητηθούν. Είναι πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να μπουν κάτω. Έχουμε δείξει ότι έχουμε το χώρο, έχουμε τις εγκαταστάσεις ούτως ώστε να μπορούμε να φιλοξενήσουμε την οποιαδήποτε ομάδα που θέλει να έρθει στο γήπεδο μας».

Για το πότε θα γίνουν τα βελτιωτικά έργα: «Δεν μπορώ να απαντήσω στα ερωτήματα που θέτουν οι οπαδοί της Ομόνοιας. Από όσο ξέρω δεν έχει πει κάτι ο πρόεδρος για το πως θα αυξηθούν οι θέσεις. Είναι θέμα που συζητείται. Οι άνθρωποι της Ομόνοιας έχουν έρθει και είδαν το γήπεδο και έχουν εντυπωσιαστεί από τις εγκαταστάσεις. Ακόμη και σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση».

Για τις διαστάσεις του γηπέδου: «Δεν γνωρίζω τις διαστάσεις. Όταν χρειαστεί και όταν πρέπει θα τις δούμε. Είναι κάτι πολύ ειδικό. Στο γήπεδο έχει γίνει και ευρωπαϊκός αγώνας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις».

Τι κατηγορίας είναι το γήπεδο στο Δασάκι: «Είναι κατηγορίας δύο».

Τι κρατά ο Εθνικός από τη περσινή σεζόν: «Τα ψυχικά αποθέματα και τη δύναμη που βρήκαμε σαν ομάδα και όλα αυτά μας βοήθησαν να μείνουμε κατηγορία. Η πίστη που είχαμε μας βοήθησε να μείνουμε κατηγορία. Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο ερχομός του προπονητή μας που παραμένει μαζί μας».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Έχει μείνει η θέση του κεντρικού αμυντικού. Μπορεί να υπάρξει ενίσχυση στη μεσαία γραμμή αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε περισσότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση