ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιτσίδης: «Κοντά σε Λαμπάν και Κυπριανού» (ηχητικό)

Θα γίνουν 7-8 προσθήκες ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου για όλα τα θέματα που απασχολούν την προσφυγική ομάδα.

Αναλυτικά:

Για Κυπριανού και Λαμπάν: «Είμαστε κοντά, υπάρχει προφορική συμφωνία και με τους δυο, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές. Μετά από μια χρονιά στη Β’ Κατηγορία δεν θέλουμε να κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Θα κάνουμε κινήσεις χωρίς ρίσκο και παίκτες που να γνωρίζουν την κυπριακή πραγματικότητα πάντα μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας».

Για το ρόστερ και πόσοι θα έρθουν στην ομάδα: «Έχουμε ξεκαθαρίσει με το υπάρχον ρόστερ. Από την ομάδα μένουν οι Ίγκορ και Μαρκόφσκι και όλοι οι Κύπριοι νεαροί παίκτες εκτός από Λοΐζου, Θεράποντος και Φωτίου. Σίγουρα θα γίνουν 7-8 κινήσεις».

Για την προετοιμασία: «Θα μεταβούμε στο εξωτερικό, θα πάμε 22 Ιουλίου στην Νάουσα. Εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 24 Ιουνίου θα γίνουν ανεπίσημα τα εργομετρικά και ξεκινούμε επίσημα στη 1η Ιουλίου».

Για το Δασάκι: «Θα γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα το καλοκαίρι για να φιλοξενήσει αγώνα πρώτης κατηγορίας».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X