ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μιτσίδης: «Γιατί να μην πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς τη Δευτέρα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

«Η προετοιμασία κυλάει πολύ ομαλά, υπάρχει πάρα πολλή θετική ενέγγυε στην ομάδα. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα. Η διοίκηση με τη σειρά της έδωσε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι είναι πολύ νωρίς. Σίγουρα θέλουμε τους βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από τον πάτο της βαθμολογίας, όμως πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Θεωρούμε ότι είναι ψυχολογικό, όταν δεν νικάς η ψυχολογία πέφτει. Έχω τονίσει ξανά ότι είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ρόστερ που είχε ποτέ η ομάδα του Εθνικού. Και με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και με ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα. Ευελπιστούμε ότι θα βγάλουν αυτά τα στοιχεία και στο γήπεδο για να ανακάμψει η ομάδα»

Αν θα μπορούσε ο Εθνικός να πάρει περισσότερους βαθμούς: «Σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς, σε κάποιά όχι. Δυστυχώς όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, αλλά και την έδρα μας. Με κάποιες ομάδες που θα παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία, δεν τα καταφέραμε να κερδίσουμε. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ρολαρει και θα πάρει τους πρώτους της βαθμούς και γιατί όχι τη Δευτέρα».

Αγωνιστικά νέα: «Γίνεται αγώνας δρόμου όσον αφορά τον Ντόλεζαλ και Καρασάουσκας, που είναι τραυματίες αρκετό καιρό. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν στην αποστολή με το ΑΠΟΕΛ, θα δείξει σήμερα και αύριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για τα όσα ακούγονται για τον Εθνικό σχετικά με τις πιθανότητες του να υποβιβαστεί: «Νομίζω τα ακούγαμε πέρσι, τα ακούμε κάθε χρόνο, αλλά μας αφήνουν αδιάφορους. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Έχουμε μάθει στα δύσκολα, πιστεύουμε στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση