ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιτσίδης για Καμπρέρα: «Θα τον ήθελαν πολλές ομάδες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την πορεία του Εθνικού: «Εκείνο που έχει σημασία πάντα είναι η δική μας ομάδα και η δική μας απόδοση. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Έχουμε πάρει αρκετούς βαθμούς που μας δίνουν μια ασφάλεια, ταυτόχρονα δεν καθησυχαζόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αυτό καταφέραμε με τον Μαρίνο Σατσιά και να παίρνουμε και τα αποτελέσματα».

Για την στήριξη που είχε ο Σατσιάς: «Δείχνει την υπομονή που έχει ο πρόεδρος, ενώ είχαμε αρνητικά αποτελέσματα στην αρχή με τον Σατσιά, στηρίχθηκε γιατί τον πιστεύαμε και ήρθαν και τα αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις».

Για τη νίκη με την Καρμιώτισσα και το επόμενο παιχνίδι: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, το κάναμε στην έδρα μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως για ακόμη μία φορά η ομάδα είχε τα ψυχικά αποθέματα και έδειξε την ποιότητα της, κερδίζοντας το παιχνίδι. Πάμε την Κυριακή να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, θέλουμε να κερδίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και πιο νεαροί παίκτες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Πέτρος Ιωάννου που είχε ένα τραυματισμό, μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα και είναι θέμα του προπονητή».

Για την φυγή του Μάρκοβιτς: «Δεν είχε ούτε χρόνο συμμετοχής αρκετό, ήρθε πρόταση και θεωρήθηκε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να πάει αλλού».

Για τον Καμπρέρα: «Τα πάει αρκετά καλά εννοείται για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι, όταν ξεκαθαρίσει η παραμονή μας θα δούμε πολλά πράγματα. Εννοείται είναι ένας παίκτης που θα τον ήθελαν πολλές ομάδες και άλλους παίκτες μας θα τους ήθελαν και άλλες ομάδες. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον Καμπρέρα και θα δούμε την ώρα που πρέπει το κάθε θέμα».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση