ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιτσίδης για ΑΕΖ, Πάφο... και Ηλία

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο θα παλέψουμε την παραμονή μας. Έναν αντίπαλο πολύ δύσκολο. Το αποτέλεσμα δεν ήταν εύκολο, έγινε μεγάλη προσπάθεια όμως στην πορεία του αγώνα έδειξε η ομάδα ότι μπορεί να σκοράρει ακόμη περισσότερα γκολ».

Για την ποιότητα που έδειξαν κάποιοι παίκτες: «Είναι κάτι που γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν, το είπαμε πολλές φορές ότι υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Έγινε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι. Όταν κάνεις 20 μεταγραφές δεν είναι εύκολο. Έχουμε τα προβλήματα μας, πήραμε κάποιους βαθμούς στην αρχή της σεζόν και τώρα με τον Σατσιά η ομάδα αφομοίωσε τη φιλοσοφία του και άρχισε να αποδίδει».

Για το ότι αυξήθηκε η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού: «Έχουμε μια διαφορά, όμως γιατί έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία αυτή η διαφορά δεν λέει τίποτα. Πολλές φορές οι διαφορές αυτές έχουν καλυφθεί. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι να σφραγίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας».

Για το γκολ του Μάριου Ηλία: «Όλοι όσοι αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή θέλουν να σκοράρουν. Χθες ο Μάριος άργησε η αλήθεια να σκοράρει, αλλά βοήθησε πολύ, ήταν επιθετικός και ήρθε το ωραίο γκολ που σκόραρε. Το χάρηκε τόσο ο ίδιος, όσο και εμείς. Μακάρι να ήταν αυτό το γκολ που θα τον βοηθήσει για να έρθουν περισσότερα».

Για το ματς με την Πάφο: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, θα πάμε όμως στην Πάφο με σκοπό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Να δείξουν οι παίκτες μας τι αξίζουν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».

Αγωνιστικά νέα: «Σήμερα το απόγευμα θα εξεταστούν οι Στεφάν, Στυλιανού και Πέτρος».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση