ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
01 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Μιτσίδης: «Δεν υπάρχει κάτι με Μάριο Ηλία, παραμένει παίκτης μας»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του Εθνικού Άχνας

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Εθνικό μιας και ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας, Μάριος Μιτσίδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη Γενική Συνέλευση: «Χθες πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ήρθε για να ακούσει τον απολογισμό της χρονιάς από τον πρόεδρο και τις σχεδιάζει για το μέλλον. Ξεκίνησαν με απολογισμό για τη χρονιά στο αγωνιστικό αλλά και στο οικονομικό. Ο πρόεδρος τόνισε πως θα δοθεί βαρύτητα στις ακαδημίες της ομάδας αλλά και στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά για να μπορούν οι μικροί να έχουν τον εξοπλισμό και τα εφόδια για να εξελιχθούν και να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα».

Για τις ακαδημίες της ομάδας: «Δείξαμε πως υπάρχει ταλέντο στην ακαδημία και θέλουμε να το αναδείξουμε. Υπήρξε μια μικρή περίοδος που οι Κύπριοι δεν ήταν τόσοι πολλοί όμως σιγά σιγά καταλάβαμε πως πρέπει να υπάρχει ο Κύπριος ποδοσφαιριστής».

Για το μπάτζετ της νέας χρονιάς: «Σίγουρα ο κορωνοϊός έφερε πολλές οικονομικές επιπτώσεις στην ομάδα. Ξέροντας πως το πρωτάθλημα μας θα είναι πιο δυνατό από πέρσι με 12 ομάδες θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Θα υπάρξει μια μικρή αύξηση αλλά όχι πολύ μεγάλη. Ένας από τους όρους είναι να πληρώνουμε πάντα στην ώρα μας τους παίκτες μας και αυτό θα το κρατήσουμε. Μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος».

Για τις αποχωρήσεις: «Έχουν ενημερωθεί τέσσερις παίκτες. Ο Ντεϊβίσον, ο Κοστόφσκι, ο Σάβιτς και ο Χριστοφή»

Για Ηλία και Παπαγεωργίου: «Δεν υπάρχει κάτι για τον Μάριο Ηλία, ενώ για τον Παπαγεωργίου βρίσκεται σε συζητήσεις ο Πρόεδρος για ανανέωση της συνεργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση