ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μακρίδης: «Κανονίσαμε μίτινγκ με ψυχολόγο»

Μίλησε για παίκτες που παραδόθηκαν

Άκρως προβληματισμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ ο προπονητής του Εθνικού, Απόστολος Μακρίδης, που τόνισε ότι κάποιοι παίκτες του παραδόθηκαν μετά το πρώτο γκολ και σημείωσε ότι έχει ήδη διευθετηθεί ραντεβού της ομάδας του με ψυχολόγο.

Οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την νίκη της. Είναι δύσκολο να είναι κάποιος στη θέση μου. Ήταν το χειρότερο ημίχρονο της ζωής μου. Πρέπει και κάποιοι άλλοι να αναλάβουν τις ευθύνες του. Απολογούμαι στον πρόεδρο και στον κόσμο. Καλύτερα να χάνεις με κλειστό σκορ. Αναλώθηκα όλη την εβδομάδα για να τους πω ότι τα πρώτα λεπτά είναι τα πιο σημαντικά, μέχρι το 14' χάναμε με 2-0. Δεν ξέρω αν πρέπει ένας προπονητής πρώτης κατηγορίας να μάθει στα μπακ του πως να μαρκάρουν και να αμύνονται. Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν παραδοθεί, εγώ δεν παραδίνομαι. Κάποιοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού δεν πρέπει να φοράνε αυτή τη φανέλα. Πρέπει να περιμένουμε κάποιες ημέρες να ηρεμίσουμε. Αναδεικνύουμε κάποιες αδυναμίες. Στόχος μου είναι παίξουμε ποδόσφαιρο όχι μόνο να αμυνόμαστε. Πρέπει και οι επιθετικοί να μάθουν να μαρκάρουν, όχι μόνο να προσπαθούν να σκοράρουν. Τα έχω με τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί κάποιοι δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και κάποιοι κατέρρευσαν μετά το πρώτο γκολ. Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και αυτές που δεν μου αναλογούν. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ένωση: «Θεωρώ ότι πρέπει να παίξουν αυτοί που το πιστεύουν περισσότερο. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και το σημερινό σημαντικό ήταν. Η ΑΕΛ είχε και το άγχος σήμερα αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Δεν κρύβω ότι κανονίσαμε μίτινγκ με ψυχολόγο γιατί η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική στο ποδόσφαιρο. Θα το παλέψουμε. Θεωρώ ότι θα είμαστε και του χρόνου στη πρώτη κατηγορία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση