ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυπριανού: «Πάμε για το κέρδος κόντρα στην ΑΕΚ»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας

Ένα πολύτιμο τρίποντο κατάφερε να πάρει ο Εθνικός Άχνας χθες κόντρα στην Καρμιώτισσα. Παράλληλα πλέον στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρά δέκα βαθμούς και έχει μπει για καλά στο παιχνίδι της παραμονής. Στο πλαίσιο αυτό, ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Δημήτρης Κυπριανού, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Μπήκαμε αποφασισμένοι από την αρχή και σκοράραμε δυο τέρματα σε δυο κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού που μας βοηθούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το σερί της ομάδας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Αυτά που δίναμε με σκληρή δουλειά έρχονται πίσω σιγά σιγά με βαθμούς».

Για την ανοδική πορεία της ομάδας: «Αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής ήταν η σκληρή δουλειά και να δίνουμε το 100% και μας είπε πως τα αποτελέσματα θα έρθουν. Κάτι που έγινε στα τελευταία παιχνίδια».

Για τη συνέχεια: «Μαζέψαμε κάποιους βαθμούς αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά χωρίς μεγάλα λόγια και να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Δεν θα αλλάξουμε την προσέγγιση των παιχνιδιών ένεκα αντιπάλων. Θα πάμε τη Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το πρωτάθλημα μας: «Είναι πολύ συναρπαστικό το πρωτάθλημα μας και θα γίνει ακόμη καλύτερο στη συνέχεια. Θα παίζουμε όλοι μεταξύ μας και πιστεύω πως θα κριθεί ίσως και στο τελευταίο παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση