ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κορυφαίος του Μαρτίου ο Ηλίας Χαραλάμπους

Ο τεχνικός του Εθνικού αναδείχθηκε ως ο προπονητής του μήνα

Ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας Ηλίας Χαραλάμπους κατέκτησε το έπαθλο Winmasters Προπονητής του Μήνα για τον Μάρτιο καθώς αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών ανάμεσα στους προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta. Δεύτερος στις προτιμήσεις των συναδέλφων του ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ της Ομόνοιας και τρίτος ο Τσέντομιρ Γιανέσκι του Ολυμπιακού.

Είναι η πρώτη φορά στη σύντονη προπονητική του καριέρα που ο Ηλίας Χαραλάμπους κερδίζει το συγκεκριμένο έπαθλο, για το οποίο κάθε μήνα όλοι οι προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ψηφίζουν – με ψήφους 5, 3 και 1 – τους συναδέλφους τους που θεωρούν ότι αξίζουν έπαινο.

Για το Φεβρουάριο ο Χαραλάμπους είχε καταταγεί τρίτος.

Κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Χένινγκ Μπεργκ κέρδισε τέσσερις φορές το έπαθλο, ενώ από μια πρωτιά έχουν οι Κέρκεζ, Κετσπάγια και Χαραλάμπους.

Εκκρεμούν δύο μήνες ψηφοφορίες (Απρίλιος, Μάιος), οπότε με τέσσερις πρωτιές ο Μπεργκ θα αναδειχθεί και Winmasters Προπονητής της Χρονιάς στο τέλος της σεζόν.

Για έκτη διαδοχική χρονιά ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει τον Winmasters Προπονητή του Μήνα αναδεικνύοντας το έργο των προπονητών, βάσει των ψήφων των συναδέλφων τους. Η Winmasters Cyprus είναι για τέταρτη χρονιά ανάδοχος χορηγός του επάθλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση