ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίκης Φιλίππου για Καμπρέρα, Μάριο Ηλία και απουσία φιλοξενούμενων οπαδών

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Πρόεδρος του Εθνικού

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για όλα τα θέματα που απασχολούν την προσφυγική ομάδα.

Τα κυριότερα σημεία:

Αν θα μείνει ο Καμπρέρα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε έχουν δικαίωμα ανανέωσης στο Σωματείο. Όμως είναι νωρίς ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία να πάρουμε νίκες. Ο Καμπρέρα στην αρχή της χρονιάς δεν έμπαινε στην ενδεκάδα, αυτό τον ποδοσφαιριστή τον έφερε ο Απόστολος Μακρίφης. Έδεσε και με τον Μάριο Ηλία, υπάρχει αρκετή βοήθεια από τους συμπαίκτες τους. Γίνεται μια συνολική προσπάθεια, έχουμε γίνει ομάδα φέτος από το μηδέν. Χρειαζόταν χρόνος και τα καταφέραμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο».

Για τον Μαρίνο Σατσιά: «Η επιτυχία οφείλεται και στον Μαρίνο Σατσιά, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Θέλαμε χρόνο αλλά το πιστέψαμε και βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο μια καλή εικόνα, παρόλο που χθες δεν ήμασταν και πολύ καλοί».

Για τη φετινή χρονιά: «Και με τις μεγάλες ομάδες χάναμε στο τελευταίο λεπτό ή ισοφαριζόμασταν, υπήρχαν παιχνίδια που αξίζαμε και δεν πήραμε καθόλου κέρδος.

Για την οικονομική κατάσταση στον Εθνικό: «Μετά την κρίση είχαμε πρόβλημα στην ομάδα, Για 3-4 χρόνια δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας. Φτιάξαμε μια ομάδα με προϋπολογισμό ο οποίος μας επιτρέπει να είμαστε άνετοι και ο καθένας να πληρώνεται στην ώρα του».

Αν ήρθε πρόταση πρόσφατα για Μάριο Ηλία: «Όχι δεν έχουμε κάτι, αλλά εμείς δεν θέλουμε σίγουρα να του στερήσουμε κάτι για το μέλλον του».

Για τον Παναγή: «Είναι δανεικός για φέτος από την Ομόνοια, είμαστε ευχαριστημένοι αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Για τα έργα στο γήπεδο: «Έχουμε μείνει κάπως στάσιμοι, έχει γίνει μελέτη για τα τρία γήπεδα, Γνωρίζω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει μιλήσει με τον πρόεδρο του ΚΟΑ για το θέμα. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, σίγουρα σύντομα θα έχουμε κάποια συνάντηση και με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για όσα αφορούν το θέμα».

Για τα μέτρα με τους φιλοξενούμενους οπαδούς: «Είναι πολύ σοβαρό το θέμα γιατί μέρος του προϋπολογισμού μας στηριζόταν στα έσοδα από τους φιλοξενούμενους. Οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν πρόβλημα, είναι μεγάλο το κόστος και υπάρχει ζημιά για τις ομάδες σαν εμάς που δεν δημιουργολυν προβλήματα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, τα παιχνίδια στυνομεύονται από τηνα στυνομία των βάσεων η οποία δεν είχε πρόβλημα να αστυνομεύσει ένα αγώνα. Είναι τεράστιο το κόστος, ελπίζω κάτι να αλλάξει».

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση