ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάνει «γκελ» στους μεγάλους

Με το συμβόλαιο του να λήγει, ήδη άρχισαν οι μνηστήρες

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί, καθώς πλησιάζουμε το καλοκαίρι και όλες οι ομάδες άρχισαν να προγραμματίζονται, παρόλο που δεν ξέρουν την κατάληξη της χρόνιας. Σίγουρα, είναι ένα κεφάλαιο που παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς θα πρέπει να ξέρουν ένα περίπου τα έσοδα που θα μπορούν να έχουν.

Για παράδειγμα για τους μεγάλους, θα πρέπει να ξέρουν εάν θα παίξουν Ευρώπη ή όχι, ενώ για τους μικρούς εάν θα μείνουν κατηγορία. Παρόλα αυτά, δεν τους αποτρέπει να μελετούν τα δεδομένα για τη νέα περίοδο.

Ούτως ή άλλως, για κάθε μεγάλη ομάδα ενδιαφέρει κάθε καλός Κύπριος που μένει ελεύθερος. ‘Όπως για παράδειγμα ο Μάριος Ηλία, του οποίου το συμβόλαιο με τον Εθνικό λήγει τον Μάιο του 2022 και μια πιθανή παραχώρηση του εξαρτάται από τις οικονομικές απαιτήσεις της αχνιώτικης ομάδας.

Ήδη, υπάρχουν μεγάλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Άλλωστε, από πέρσι είχαν ενδιαφερθεί Ανόρθωση και Ομόνοια, με τις πληροφορίες να λένε ότι εξακολουθούν να τον έχουν στα υπόψη τους.

Ενώ, στην διεκδίκηση έχουν μπει άλλες δύο μεγάλες ομάδες, οι οποίοι θεωρούν τον 25χρονο επιθετικό ιδανική επιλογή για να εμπλουτιστεί η γραμμή κρούσης.

Για να δούμε όμως ποιος θα κερδίσει αυτή την μάχη, στις πολλές που αναμένεται να έχουμε αυτό το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση