ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μάριος Ηλία: «Έχω στο μυαλό μου μία μεταγραφή. Το χειρίζεται ο δικηγόρος μου»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο επιθετικός του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο επιθετικός του Εθνικού Άχνας, Μάριος Ηλία.

Αρχικά μίλησε για το θέμα της μεταγραφής του και την φημολογία που έχει αναπτυχθεί:

«Τα θέματα της μεταγραφής μου τα χειρίζεται ο δικηγόρος μου, μαζί με τον πρόεδρο. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και εγώ προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος στην δουλειά μου. Τώρα, εάν έρθει κάποια μεταγραφή, τότε θα είναι καλοδεχούμενη».

Αν υπάρχει κάποια πρόταση: «Όπως σας είπα, προτιμώ να είμαι μακριά από αυτά. Είναι δουλειά του δικηγόρου μου αυτά, εγώ σκέφτομαι μόνο το αγωνιστικό».

Αν θέλει να πάρει μεταγραφή: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν στο μυαλό τους μία μεταγραφή. Είτε στην Κύπρο, είτε στο εξωτερικό. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου. Αλλά, δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ. Η δουλειά μου είναι να προσπαθώ για το καλύτερο στο γήπεδο».

Για την Εθνική: «Η Εθνική είναι πάνω από όλα. Έτσι το βλέπω εγώ. Και σε κάθε μου κλήση, νιώθω περήφανος»

Για τον Κωστένογλου: «Έχει αλλάξει αρκετά πράγματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλέον θέλουν να δείξουν. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν Κάποιον να έρθει και να μας ξυπνήσει. Πιστεύω ότι με τον κ. Κωστένογλου θα έρθει μία επιτυχία για την Κύπρο. Το πιστεύω πολύ αυτό».

Για τους στόχους του: «Οι δικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα με πολλά γκολ, όπου είναι η δουλειά μου».

Που του αρέσει να αγωνίζεται: «Στην κορυφή της επίθεσης».

Για το EURO: «Η ομάδα μου είναι η Ιταλία, λόγω του Τότι. Ήταν το ίνδαλμα μου από μικρός. Πιστεύω ότι θα πάμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι Δεν μου αρέσει η Αγγλία. Ήταν πάντα μεγάλη ομάδα, αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει. Το πολύ να πάει μέχρι τους τέσσερις».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση