ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλίππου: «Κάποιες ομάδες θα αδικηθούν»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Η κάθε νίκη αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντική. Παλεύουμε κάθε βδομάδα για τη νίκη και τους βαθμούς, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πιστεύω ότι σιγά σιγά άρχισαν και βρίσκουν τα πατήματα τους οι παίκτες μου και να παίρνουν αυτοπεποίθηση».

Για τη μάχη για την παραμονή: «Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαστε εκεί κοντά όλοι. Ευχόμαστε να τα καταφέρουμε. Ακόμα είμαστε ζωντανοί και μπορούμε να το παλέψουμε, είναι στα πόδια τα δικά μας. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Στο τέλος θα φανεί εάν τα καταφέραμε».

Για την καλή αγωνιστική εικόνα που βγάζει η ομάδα: «Η ομάδα δεν παίρνει αποτελέσματα χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουν τι κάνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά από όλους. Να συνεχίσουμε ταπεινά γιατί δεν έχουμε πετύχει τίποτα».

Για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση όμως για μας το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το Σάββατο με την ΕΝΠ. Αν καταφέρουμε και τους δυο στόχους θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας».

Για το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών: «Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν ξέρω ποια είναι η σκέψη της Ομοσπονδίας και των μεγάλων σωματείων. Συνήθως όταν θέλουν τα μεγάλα σωματεία, γίνεται».

Για τις 14 ομάδες: «Η θέση η δική μου είναι ότι οι ομάδες θα έπρεπε να ήταν 14 στην πρώτη κατηγορία. Θεωρώ ότι είναι άδικο. Όλοι παραδεχόμαστε ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Κάποιες ομάδες θα αδικηθούν και μπορεί στο τέλος να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα για το μέλλον τους».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση