ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικός: Στα 20 τελικά τα κρούσματα

Η επίσημη πληροφόρηση από το σωματείο

Όπως προκύπτει από νεότερη ενημέρωση που λάβαμε σε σχέση με το cluster Κορωνοϊού που προέκυψε στον Εθνικό Άχνας, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχονται στα 20.

Μέσα από τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων, βγήκαν θετικοί 13 ποδοσφαιριστές και άλλα έξι μέλη του προσωπικού και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Μαζί με τον θετικό στον ιό ποδοσφαιριστή που ανακοινώθηκε την Τρίτη(22/9), φτάνουμε στα 20 κρούσματα.

Είναι η δεύτερη ομάδα που φτάνει σε τέτοιο αριθμό κρουσμάτων, μετά τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι εξελίξεις αυτές δεν αφήνουν αδιάφορο ασφαλώς το υπουργείο υγείας που συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με ΚΟΠ το πρωί της Πέμπτης(24/9) όπου θα συζητηθούν όλα όσα αφορούν στην έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η επίσημη ενημέρωση του Εθνικού αναφέρει για 17 νέα κρούσματα:

«Η ομάδα μας ενημερώνει ότι μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας μας, 13 ποδοσφαιριστές και 4 άτομα του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Οι προπονήσεις έχουν αναβληθεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που προνοούνται από το Πρωτόκολλο.

Το Σωματείο μας παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Υγείας.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση βοήθειά τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες του Πρωτοκόλλου εντός και εκτός γηπέδου.

Μένουμε δυνατοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση