ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικός Άχνας: «Φορούσαμε κόκκινα και κίτρινα»

Ανακοίνωση απ' το προσφυγικό σωματείο

Με ανακοίνωση του ο Εθνικός Άχνας αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα έβαλε την ψυχή της... 

Αναλυτικά:

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που χθες μας θύμισε για ποιο λόγο είναι το αγαπημένο μας. Ένα παιχνίδι που όταν βάζεις την ψυχή σου τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.

Παίξατε για την φανέλα του Εθνικού... στείλατε μηνύματα... αποδείξατε. Μα πάνω από όλα παίξατε. Παίξατε με το κεφάλι ψηλά. Γράψατε την δίκη σας ιστορία. Και εσείς μέσα στο γήπεδο, αλλά και εσείς έξω...στην καραντίνα σας.

Στο ποδόσφαιρο μετρούν οι 3 βαθμοί είπαν.. στο δικό μας ποδόσφαιρο όχι πάντα. Ποτέ δεν είμασταν καλοί στην αριθμητική... δεν εξηγείτε άλλωστε το γιατί σήμερα νιώθουμε πρώτοι.

Υ.Γ. Μετά από 2 δύσκολες εβδομάδες με ατελείωτα προβλήματα, πολλές κλειστές πόρτες, κριτική από ανθρώπους που έπρεπε πρώτοι να προστατεύουν το όνομα του Εθνικού και της Άχνας, σήμερα μπορούμε με ευκολία να πούμε... χαλάλι σας ότι περάσαμε.

Υ.Γ. 2 Ζητούν «συμμόρφωση»... ζητούμε σεβασμό προς την κοινότητα μας.. τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις. Αμφιβάλουμε αν κάποιοι ξέρουν που ειNea Salamis Ammochostos A.C.́κιΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ Στον αγώνα μας χθες φορούσαμε και κόκκινα και κίτρινα. Nea Salamis Ammochostos A.C. & ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση