ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
22 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Εθνικός: Αποθεώνει Νίκαρο ο Πογιατζής!

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους χειρισμούς του για τον κορωνοϊό

Για τον τρόπο που χειρίστηκε την πανδημία με τον κορωνοϊό στο νησί μας ο Νίκος Αναστασιάδης , αναφέρθηκε ο βοηθός προπονητής του Εθνικού Άχνας Χρήστος Πογιατζής.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση, τονίζοντας πως όλοι στηρίζουν τον ΠτΔ σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την χώρα.

Αναλυτικά τι δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Πατρίδα μας δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αμέτοχο. Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά ο τόπος μας είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνετε για αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα αόρατο και επικίνδυνο εχθρό. Μα θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.κ. Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος στάθηκε και στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων. Δεν φοβήθηκε και δεν δίστασε ποτέ να αναλάβει το κόστος της πολιτικής ευθύνης. Με έγκαιρες αποφάσεις ο Πρόεδρος κατάφερε να προστατέψει τον Κυπριακό λαό από τον αόρατο και απειλητικό εχθρό. Στόχος του να μην απουσιάζει κανένας από κανένα σπίτι, από κανένα οικογενειακό τραπέζι, από φίλους και συγγενείς.

Με σταθερά βήματα με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας βρισκόμαστε πολύ κοντά στην καταπολέμηση του εχθρού. Πρόεδρε προχώρα δυνατά για όλους εμάς για το καλό όλων μας.

Συνέχισε με τις αρχές και τις αξίες που σου δίδαξε ο αείμνηστος Πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να σε στηρίζουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση