ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκωμίτης: «Σημαντικό που κρατήσαμε τη διαφορά»

Ήθελε το τρίποντο αλλά αφού δεν έχασε, συνεχίζει ο Εθνικός

Απογοήτευση επικρατεί στον Εθνικό όπως εκφράστηκε μετά τον αγώνα με την Ένωση, αφού ο Γιώτης Εγκωμίτης τόνισε πως μπορούσαν και άξιζαν να κερδίσουν.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Αντιμετωπίζαμε το Παραλίμνι που έχει καλή εικόνα εκτός έδρας. Ξέραμε πως θα έπαιζαν με γρήγορες αντεπιθέσεις. Όμως στην πρώτη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Είναι εξάποντα αυτά τα παιχνίδια και είχαμε πίεση. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και στο δεύτερο μέρος ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Ισοφαρίσαμε, είχαμε προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ. Όμως αντί να βάλουμε, έβαλε η Ένωση και μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ αφού ρισκάραμε. Τελικά το ισοφαρίσαμε και πρέπει να πω πως είμαι πολύ περήφανος. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Για μας τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα. Κρατήσαμε τη διαφορά από έναν αντίπαλο και βλέπουμε να πάρουμε όσους παραπάνω βαθμούς στο δεύτερο γύρο και να μπούμε δυνατά στα μπαράζ που θα είναι όλοι τελικοί».

Για τη διαφορά των πέντε βαθμών: «Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Η διαφορά είναι σημαντική και επειδή φαίνεται πως ξεχωρίζουν πια οι ομάδες που θα παλέψουν, πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι διορθώνοντας τα λάθη μας».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X