ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσθένους: «Κανείς δεν μας προσέγγισε για Μιγκελίτο»

Δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Εθνικού Άχνας

Ο προγραμματισμός του Εθνικού Άχνας τρέχει και είναι η ομάδα που φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Γιάννος Δημοσθένους, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το γεγονός πως συνεχίζει στην ομάδα: «Είμασταν ευχαριστημένοι και οι δυο πλευρές. Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου».

Για τους στόχους του Εθνικού: «Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι για να αντεπεξέλθουμαι στη δύσκολη χρονιά».

Για τη μείωση: «Θα υπάρχει σημαντική μείωση και για το δικό μου κομμάτι είναι δύσκολο».

Για το ρόστερ: «Ο σκοπός είναι να κρατήσουμε το 80-85% το ρόστερ της ομάδας και τώρα είμαστε κοντά στο 70%. Υπάρχουν ακόμη 2-3 περιπτώσεις και είμαι αισιόδοξος πως θα μείνουν».

Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Περίπου 4 μεταγραφές θα κάνουμε».

Για τις αποχωρήσεις: «Αποχώρησε ο Φοινίρης και εντός των ημερών θα ανακοινώσουμε ακόμη 2 ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν απ’ την ομάδα».

Για τον Μιγκελίτο: «Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του και έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Καμιά ομάδα δεν αποτάθηκε σε εμάς».

Για τον Κονέ: «Και τον Δεκέμβρη και τώρα υπήρξε ενδιαφέρον. Πρόταση είχαμε από ομάδα του εξωτερικού τον Δεκέμβρη αλλά την απορρίψαμε».

Για τις ακαδημίες: «Σίγουρα υπάρχει ταλέντο και στόχος είναι να βελτιωθούν».

Για τους ξένους – κοινοτικούς: «Πέρσι δεν είχαμε κλείσει την 15αδα και φέτος δεν νομίζω να το πράξουμε επίσης. Αντίθετα νομίζω θα μειωθούν. Πιστεύουμε στους Κύπριους και μας ενδιαφέρουν».

Για το πλάνο της ομάδας: «Δίνουμε την ευκαιρία στους Κύπριους και πιστεύω πως υπάρχουν πολύ καλοί Κύπριοι. Είναι προς το συμφέρον και των δυο πλευρών. Και σε εμάς και στους ίδιους παίκτες».

Για την προετοιμασία: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε καταλήξει για το που θα πάει η ομάδα για προετοιμασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X