ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ασταμάτητο τρένο ο Εθνικός του Πάμπου

Ο αήττητος Εθνικός του Πάμπου με μηδέν παθητικό

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί ο Εθνικός Άχνας από την μέρα που ο Πάμπος Χριστοδούλου ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Κύπριος τεχνικός άλλαξε ριζικά την ομάδα ως προς το καλύτερο, τόσο και στις εμφανίσεις αλλά και στα αποτελέσματα, καθώς παιχνίδι με παιχνίδι ο Εθνικός παρουσιαζόταν καλύτερος, παίρνοντας μάλιστα και τους τρεις βαθμούς. Μάλιστα ανέβασε την ομάδα της Άχνας στην 3η θέση και στους 25 βαθμούς.

Συγκεκριμένα ο Χριστοδούλου μετρά πέντε σερί νίκες απ’ την μέρα που ανέλαβε, ενώ το πιο σημαντικό στατιστικό είναι ότι σε κανένα από αυτά τα πέντε παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ, καθώς σε όλα διατήρησε το μηδέν παθητικό.

Επίσης και η επιθετική γραμμή της ομάδας τα πηγαίνει αρκετά καλά, καθώς σε αυτούς τους πέντε αγώνες έχει πετύχει οκτώ γκολ, πράγμα που σημαίνει σε μέσο όρο 1,6 γκολ ανά παιχνίδι.

Όπως πάντα οι αριθμοί μιλούν από μονοί τους και τα πιο πάνω στατιστικά φανερώνουν την αλλαγή που έκανε ο Πάμπος Χριστοδούλου με τους συνεργάτες του στην ομάδα της Άχνας.

Τώρα ο Εθνικός έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου στο «Δασάκι» και με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα την είσοδο του στην πρώτη οκτάδα, ενώ με τυχών απώλειες της ΑΕΖ και του Οθέλλου μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην 1η θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση