ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφή: «Πιο κοντά όσο κανένας άλλος ο πρόεδρος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Χριστόφορος Χριστοφή.

Αναλυτικά:

Για την νίκη με το Παραλίμνι: «Είχαμε τη τύχη να ξέρουμε το αποτέλεσμα της Νέας Σαλαμίνας πριν το παιχνίδι και αυτό μα έδωσε ώθηση. Και στο γκολ δείξαμε την ομαδικότητα που έχουμε σαν ομάδα αλλά και το πάθος που δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Που οφείλεται η αγωνιστική άνοδος του Εθνικού: «Έχουμε τρεις συνεχόμενες επιτυχίες, πιστεύω οφείλονται πρώτα στον προπονητή, σε εμάς τους ποδοσφαιριστές και νομίζω πως όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Έχουμε πιστεύω αρκετό βάθος, ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει. Δεν ήταν εύκολο ούτε για μας από την στιγμή που είχαμε ένα μεγάλο σερί αποτυχιών. Ο Ηλίας βελτίωσε κάποια πράγματα στη τακτική και ανέβασε την ψυχολογία μας, αυτό είναι το κλειδί των τελευταίων μας επιτυχιών» .

Για το γκολ του Μάριου Ηλία: «Αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα έχει πάρα πολύ ποιότητα και πάρα πολύ πάθος. Μπήκε ως αλλαγή ο Μάριος έδωσε το 100 τοι 100 και ευτύχισε να σκοράρει».

Για την συνέχεια: «Όλα τα παιχνίδια στο δεύτερο γκρουπ είναι αμφίρροπα, εμείς συνεχίζουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αν κερδίσουμε τον Ερμή θα τον αφήσουμε πέντε βαθμούς πίσω μας».

Για την άνοδο της ομάδας: «Δεν το βλέπω ως θαύμα εγώ, περάσαμε δύσκολα σίγουρα με το θέμα του κορωνοιού, μας βοήθησε πάρα πολύ ο πρόεδρος, που μας έδειχνε συνεχώς ότι πιστεύει σε εμάς. Ο πρόεδρος είναι κάθε μέρα στην προπόνηση. Νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο που μπορέσαμε προχθές να τον κάνουμε τόσο χαρούμενο, είναι αυτός που πιο κοντά όσο κανένας άλλος στην ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση