ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
34° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Μιτσίδης: «Δεν έχουμε επίσημη πρόταση για Ηλία και παραμένει ποδοσφαιριστής μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

Για τον Φλοριάν: «Είναι μια πολύ σπουδαία προσθήκη για την ομάδα μας, Όλοι γνωρίζουμε τι έχει κάνει στην ομάδα της Λάρνακας. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής έχει το γκολ. Θέλαμε ένα ποδοσφαιριστή που να έχει το εύκολο γκολ, μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις με τον Φλοριάν και ήρθαμε σε συμφωνία».

Αν έγινε οικονομική υπέρβαση: «Για κάποιους ποδοσφαιριστές είπαμε ότι θα κάναμε μια μικρή υπέρβαση, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Είχαμε πει ότι θέλουμε να πάρουμε κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αυτό το καλοκαίρι».

Αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις: «Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις, γύρω στις 3-4 προσθήκες. Φυσικά όλα θα κριθούν με την έναρξη της προετοιμασίας που θα γίνει την 1η Ιουλίου».

Αν έπαιξε ρόλο ο Ηλίας Χαραλάμπους στη μεταγραφή του Φλοριάν: «Έπαιξε καταλυτικό ρόλο η παρουσία του Ηλία Χαραλάμπους για να εξασφαλίσουμε την υπογραφή του Φλοριάν. Παρόλου που τα τελευταία δύο χρόνια δεν έδειξε τι μπορεί να κάνει στην ομάδα μας, θεωρώ ότι θα το κάνει την ομάδα μας».

Για τους στόχους του Εθνικού: «Οι στόχοι είναι οι ίδιοι. Να μείνουμε κατηγορία και αν μπορέσουμε να κάνουμε και το βήμα. Νομίζω ότι φέτος με τις 12 ομάδες θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα πάμε Ελλάδα για ένα δεκαήμερο όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Στόχος το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο πριν την έναρξη της προετοιμασίας».

Για τον Μάριο Ηλία: «Νομίζω ότι το θέμα του Μάριου πουλάει πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος. Δεν έχουμε επίσημη πρόταση και παραμένει ποδοσφαιριστής του Εθνικού. Μέχρι να έρθει επίσημη πρόταση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Εννοείται πως όποιος ενδιαφέρεται για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή της ομάδας μπορεί να αποταθεί στον πρόεδρο που χειρίζεται τα θέματα των μεταγραφών».

Για τον Παπαγεωργίου: «Είναι ένα παιδί του Εθνικού και αυτό δεν θα αλλάξει, Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και του εύχομαι καλή συνέχεια στη καριέρα του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση