ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίκης: «Μπορεί να τεθεί θέμα για παραμονή 14 ομάδων στο πρωτάθλημα» (το συμβόλαιο του Ηλία)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, το συμβόλαιο του Μάριου Ηλία αλλά και το ενδεχόμενο να διατηρηθούν σε 14 οι ομάδες

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ερμή: «Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια, τα οποία αξίζουν οι προπονητές και οι παίκτες. Εμάς η δουλειά μας είναι να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε εκεί όλοι και όλοι θα παλέψουν μέχρι τέλους. Δεν μπορούμε να εφησυχαστούμε. Στη θέση μας, υπήρχαν και άλλοι πριν από μερικές αγωνιστικές».

Για τον Ηλία Χαραλάμπους: «Φτιάξαμε μια ανταγωνιστική ομάδα, χτυπηθήκαμε από τον ιό, δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε, οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούσαν να προπονηθούν. Ο ερχομός του Ηλία Χαραλάμπους ήταν βοηθητικός και όλοι μαζί θα παλέψουμε για τους στόχους μας».

Για το θέμα πιθανής παραμονής 14 ομάδων: «Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν αρκετά σωματεία που βλέπουν πως το πρωτάθλημα με 14 ομάδες είναι ανταγωνιστικό και βοηθά τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και την Εθνική ομάδα. Είναι πολλά τα θετικά και λιγότερα τα αρνητικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν, αν θα γίνει κάτι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Είναι κρίμα για δύο ομάδες να χαθούν. Μπορεί να τεθεί θέμα για παραμονή 14 ομάδων στο πρωτάθλημα, αλλά ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του. Συζητείται περισσότερο από παράγοντες, δεν έχουμε ενημέρωση απο την ΚΟΠ».

Για τα βελτιωτικά έργα που απαιτούνται σε κάποια γήπεδα: «Αν θυμάστε, πριν από έξι μήνες είχαμε βρεθεί με τον ΠτΔ και την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων. Αυτή η αρχή είχε αναλάβει να ενημερώσει τον ΠτΔ για το αν τα γήπεδα μας είναι ασφαλή. Για τα υπάρχοντα γήπεδα πρέπει να μας πει η αρχή να μας πει τι χρειάζεται να γίνει, για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή. Κάποια πράγματα θα πρέπει να προγραμματιστούν και να ξεκινήσουν τα επόμενα χρόνια. Ήδη, αυτή η επιτροπή έχει κάνει ήδη κάποιες παρατηρήσεις και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα γίνει ένα χρονοδιάγραμμα, ούτως ώστε αυτά τα γήπεδα να γίνουν λειτουργικά. Αυτό είχε πει και ο ΠτΔ και για τα κονδύλια που θα χρειαστούν».

Για τον Μάριο Ηλία: «Ο Μάριος Ηλία έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Αλλά προέχει η σωτηρία μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πρέπει να υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμός προς στην ομάδα μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, ακόμα και αν πέσουμε κατηγορία».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση