ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναγιώτου: «Είχαμε μια φοβία στο δεύτερο ημίχρονο»

Εξέφρασε και το παράπονο του για την μη εγγραφή κάποιων ποδοσφαιριστών

Περιμένει μεταγραφική ενίσχυση, ο τεχνικός του Ερμή Νίκος Παναγιώτου και εξέφρασε το παράπονο του στην ΚΟΠ για την μη εγγραφή κάποιων παικτών στο ρόστερ.

Αναλυτικά τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ξέραμε πως έχει γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης στα πλάγια. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος δικό μας. Μετά βρήκαμε το τέρμα σε αντεπίθεση. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε φοβία και οπισθοχώρηση, πράγμα που όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την Ανόρθωση το πληρώνεις. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και εύχομαι με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας να μπορέσουμε να εγγράψουμε τους ποδοσφαιριστές μας».

Για τα λάθη: «Όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις. Είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να αποφεύγονται αλλά πρέπει να υπάρχει και η πίστωση».

Μεταγραφικά: «Περιμένουμε τα πιστοποιητικά δυο ποδοσφαιριστών και θέλουμε ακόμη δυο επιθετικούς».

Αν τον προβληματίζει το δεύτερο ημίχρονο: «Όταν έχεις πέντε ποδοσφαιριστές εκτός, είναι δύσκολο. Ξεμείναμε από δυνάμεις. Σίγουρα δεν είναι αυτός ο Ερμής. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X