ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντομπρασίνοβιτς: «Έπεφταν κάτω για καθυστερήσεις του Εθνικού»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προπονητής του Ερμή

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο προπονητής του Ερμή, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Αναλυτικά:

Για το τελευταίο παιχνίδι με Εθνικό: «Μπορεί να χάσαμε αυτό το παιχνίδι αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έγινε. Εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποιες συνήθεις, κάποια λάθη που κάναμε όλη τη χρόνια και αυτά μπορεί να μας κοστίζουν τώρα. Δουλεύω με καλά παιδιά. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, είμαι αισιόδοξος ότι θα αλλάξουμε».

Τι πρέπει να αλλάξει ο Ερμής: «Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και είναι κρίμα που είμαστε σε αυτή τη θέση. Χωρίς να έκανε φάσεις πιο πριν φάσεις ο Εθνικός σκόραρε δύο γκολ. Εμείς ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι. Κανονικά δεν έπρεπε να χάσουμε. Δεν πρέπει να μιλώ για διαιτησία αλλά έχασα τον Βάλπορτ για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Κρίμα πραγματικά, έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ευθύνη. Στο προηγούμενο παιχνίδι με Καρμιώτισσα ο διαιτητής σφύριζε και δεν ξέραμε τι σφύριζε. Εγώ από πλευράς μου δεν θα κάνω αυτά που κάνουν οι άλλοι που πέφτουν στο έδαφος και δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο με σωστό τρόπο. Θέλω να παίζουμε ποδόσφαιρο και αν είμαστε καλύτεροι ας κερδίσουμε, αν δεν είμαστε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ήταν έκπληξη για μένα στο παιχνίδι με τον Εθνικό που έπεφταν συνέχεια στο έδαφος με κράμπες. Ήταν λες και έπαιζαν κάθε δύο μέρες».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Έχουμε Πάφος και ΑΠΟΕΛ τώρα, τις δύο καλύτερες ομάδες νομίζω του ομίλου. Εμείς πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Νιώθω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, γιατί βλέπω ότι αυτά τα παιδιά δουλεύουν σκληρά».

Για Καικέ: «Ναι είναι εκτός. Είναι απόφαση δική μου και του προέδρου. Έχουμε άλλους δύο τερματοφύλακες και θα τους χρησιμοποιήσουμε. Εγώ προσωπικά περίμενα περισσότερα και είναι δύσκολο να δεχτείς ότι γίνονται κάποια λάθη. Πίστεψα και ακόμη πιστεύω σε αυτόν, αλλά πρέπει βελτιωθεί στο ψυχολογικό κομμάτι. Έχει προβλήματα με την ψυχολογία του. Δεν είναι ότι δεν δουλεύει σκληρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση