ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαρτίδης: «Τα παιδιά καταθέσαν ψυχή»

Δηλώσεις του νέου τεχνικού του Ερμή

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ερμή με νίκη για τον Νικόλα Μαρτίδη, με την ομάδα να κερδίζει την Δόξα με 2-1 στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό. Οι τρεις βαθμοί είναι μεγάλο κέρδος για τον Ερμή στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικόλα Μαρτίδη:

Αρχικό σχόλιο: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, ειδικά στο β’ ημίχρονο κατέθεσαν ψυχή για τη νίκη. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι αφού τρεις μέρες είμαι στην ομάδα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, μόνο να δώσω τα πάντα και να προσπαθήσω να αλλάξω το κλίμα. Δεν μπήκαμε καλά, διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, μπήκαμε καλύτερα, δεχθήκαμε το τέρμα, αλλάξαμε τον σχηματισμό, πιέσαμε ψηλά με ρίσκο αλλά η τύχη βοηθά τους τολμηρούς και κερδίσαμε. Ελπίζω να είναι η πρώτη από πολλές νίκες που θα ακολουθήσουν. Χαίρομαι που συνδύασα την επιστροφή μου στην πρώτη κατηγορία με νίκη, ευχαριστώ τον πρόεδρο».

Για τον Ρουσιά και το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο: «Με τις 5 αλλαγές ο προπονητής έχει τη δυνατότητα να αφήνει και παίκτες βασικούς στον πάγκο για να κάνει τα πλάνα του. Εννοείται ο Ρουσιάς είναι βασικός όμως σήμερα ξεκίνησε από τον πάγκο».

Για το γεγονός πως ξεκίνησε με ένα επιθετικό και το γύρισε στην πορεία: «Ξεκίνησα με ένα σύστημα πιο συντηρητικό και στη συνέχεια το γυρίσαμε σε δυο επιθετικούς. Ότι μας βγήκε σήμερα δεν σημαίνει θα μας βγαίνει πάντα».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Εννοείται η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα όμως ο παιχνίδι είναι 11 με 11».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση