ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερμής: «Ξοφλάμε Μέλο και παίρνουμε άδεια»

Η θέση των «φτεροπόδαρων»

Με ανακοίνωσή του, ο Ερμής εκφράζει τη θέση του μετά την ανακοίνωση της ΚΟΠ που ανέφερε ότι ο φάκελός του που αφορούσε τα κριτήρια της UEFA είναι υπό εξέταση.

Αναλυτικά:

Διευκρινησεις & Ανακοίνωση

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Σχετικά με δημοσίευμα πριν από λίγο σε Αθλητική Ιστοσελίδα ότι ο Φάκελλος μας Κριτηρίων UEFA είναι <προς Εξέταση> από την ΚΟΠ ........,
Για να μην υπάρχουν λάθος εντυπώσεις Η παρανοησεις, Ο Φάκελλος μας δεν είναι προς <εξεταση>.....,

Ο Φάκελλος μας εξετάσθηκε λεπτομερώς και σας πληροφορούμε (έγκυρα με στοιχεία )ότι έχουμε λάβει επίσημο έγγραφο από την Ομοσπονδία πριν λίγη ώρα ότι το Σωματείο μας πληρεί τα Κριτήρια και Διατάξεις του Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων της UEFA και μένει να διευθετηθεί η τελευταία εκρεμμοτητα που έχει η ομάδα μας για το θέμα MELO στις 30.6.2020 ( οπου έχει ήδη επέλθει συμφωνία με την Sport Recife )η οποία και ήδη έχει δρομολογηθεί από τον Πρόεδρο για να διευθετηθεί και μετα και τυπικά η Ομάδα μας να αδειοδοτηθεί.!!!

Ο Ερμης αφήνει πίσω του το παρελθόν και προχωρά στο μέλλον με κινήσεις αναδιοργάνωσης και αλλαγής επιπέδου σε όλους τους τομείς!!
Οι φίλοι και οι φίλες της Ομάδας μας να μην ανησυχούν σε τίποτε.. τα καλύτερα έρχονται!!

Σεβόμαστε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,μα πάνω από όλα Σεβόμαστε τους Φιλάθλους και την Ιστορία της Ομάδας ΜΑΣ και θέλουμε απόλυτα διάφανη ενημέρωση προς όλες τις πλευρές και από όλες τις πλευρές!!

ΜΌΝΟ ΕΡΜΉΣ!! Μια Ομαδα=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X