ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρονίκου: «Κάναμε επιθετικές αλλαγές»

Υπερασπίστηκε την τακτική του ο κόουτς του Ερμή

Ο προπονητής του Ερμή Νίκος Ανδρονίκου αναφέρθηκε στον τρόπο που η ομάδα του προσπάθησε να πάρει το αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και τελικά πήρε μια ισοπαλία.

Αναλυτικά:

«Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν ο ΑΠΟΕΛ, είχε περισσότερη κατοχή, είναι πιο ποιοτική ομάδα, όμως είχαμε εμείς τις μεγάλες ευκαιρίες με Ρουσιά και Σάντο. Κρατούσαμε καλά, βγάλαμε αντεπιθέσεις. Τα χαλάσαμε στα τελευταία πέντε λεπτά, οπισθοχωρήσαμε και δεχτήκαμε πίεση όμως χωρίς κάτι το ιδιαίτερο για την εστία μας. Θα προετοιμαστούμε για τον δύσκολο αγώνα, που θα είναι πολύ πιο δύσκολος από τον ΑΠΟΕΛ γιατί θα πρέπει να νικήσουμε.

Θεωρώ ότι άδικα αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και ότι θα βρει τον δρόμο του. Αντιπαρατάξαμε δύναμη, κλείσαμε τους χώρους, κάναμε ευκαιρίες και φάνηκε ότι δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Δεν νομίζω να έχει φανεί ότι υπάρχουν αδιάφοροι αγώνες παρά τις 14 ομάδες. Οι δύο αλλαγές από τις τρεις που κάναμε ήταν επιθετικοί παίκτες, όμως δεν μας βγήκαν οι φάσεις. Είναι λογικό μια μικρή ομάδα να παίξει για να πάρει αποτέλεσμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση