ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έριξε το μπαλάκι στο κράτος για τους φακέλους ο Κούμας

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης με Υπουργό και Αστυνομία

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Σαββίδη και την ηγεσία της Αστυνομίας ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, που τόνισε ότι τα πειθαρχικά τα έχει καλύψει η ΚΟΠ και πλέον έμεινε στο κράτος για να τελειώσει την ιστορία, όπως ανέφερε.

Οι δηλώσεις του:

«Με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τον Αρχηγό για το ενδιαφέρον που επέδειξαν στο αίτημα της ΚΟΠ για μια σύσκεψη σήμερα και υπήρχε αμεσότητα. Οι διαιτητές μας πήραν την απόφαση να έχουν αποχή την ερχόμενη αγωνιστική. Εμείς σαν ΚΟΠ είμαστε οι άμεσοι υπεύθυνοι.  

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια έξαρση με τους φακέλους, τους οποίους εφαρμόζοντας τους δικούς της κανονισμούς, τα παρέδωσε στην Αστυνομία.

Το πρωί σήμερα είχα τηλεφωνική με αξιωματικό της UEFA και ζήτησα τη συνδρομή για να μας βοηθήσει σε όλα τα θέματα. Όσο αφορά τους φακέλους αναμένω ενημέρωση πότε θα έρθει στην Κύπρο εμπειρογνώμονας.

Θα ζητήσω από την UEFA αν είναι δυνατό επίσης να κάνει ένα σεμινάριο στην Κύπρο, τι σημαίνει ένας φάκελος και όταν έρχεται πόσο είναι σωστός ο κάθε φάκελος. Σήμερα ένιωσα ότι το κράτος θα κάνει ότι είναι δυνατό από το χέρι του. Τα πειθαρχικά σαν Ομοσπονδία τα έχουμε καλύψει και έμεινε από το κράτος για να τελειώσει αυτή η ιστορία».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X