ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εργολαβία» για 16

Και όμως συζητούν για να αυξήσουν τις ομάδες

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα παρακολουθούμε την φετινή περίοδο. Αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, καθώς τα πάντα είναι ανοικτά.

Από τον πρωταθλητή, την έξοδο στην Ευρώπη, την εξάδα και την διαβάθμιση. Στα παλιά τα χρόνια και στο πρόσφατο παρελθόν, αν προτιμάτε, τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα τέτοια εποχή.

Φαίνεται αυτό δεν αρέσει σε μερικούς και έπιασαν «εργολαβία» για να αυξήσουν ξανά τις ομάδες του πρωταθλήματος μας.

Για 16 λένε, αλλά και 14 δεν θα τους χαλούσε καθόλου. Το 18 θα ήταν το ιδανικό ακόμα, γιατί θα τους βόλευε όλους και δεν θα υπάρχει καθόλου άγχος, μα ούτε και πίεση. Στην ουσία όμως τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι συζητούν κάτι τέτοιο εδώ και καιρό. Και δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου.

Και δεν είναι μόνο αυτό, έγιναν και γίνονται ενέργειες στο παρασκήνιο για να περάσει αυτή η αλλαγή στο πρωτάθλημα μας. Θυμίζουμε ότι τέτοια πρόθεση υπήρχε και πέρσι από τις ομάδες.

Μάλιστα, σε μία από τις συνελεύσεις της ΚΟΠ, είχε εκφραστεί η πρόθεση από κάποιες ομάδες, ωστόσο ο πρόεδρος, Γιώργος Κούμας δεν τους άφησε καν να βάλουν τέτοιο αίτημα στην συνέλευση και το σταμάτησε εκεί.

Το αιτιολογικό του κ. Κούμα ήταν επειδή αποφασίστηκε ότι τουλάχιστον για δύο χρόνια θα πάμε με πρωτάθλημα 12 ομάδων και θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η διετία και μετά να συζητήσουν για αλλαγές.

Η διετία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν θα αποκλείαμε να πάνε με αίτημα στην συνέλευση για αύξηση των ομάδων, με αυτά που ακούμε και μαθαίνουμε.

Εάν με αυτά που βλέπουμε στο φετινό πρωτάθλημα, αυξήσουμε τις ομάδες, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τίποτα άλλο.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X