ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημο: Στο ΡΙΚ τα ματς της Cyta

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία μέσω ανακοίνωσης

Με ανακοίνωσή της, η Cyta ενημερώνει για τη συμφωνία της με το ΡΙΚ προκειμένου να μεταδοθούν σε ανοιχτή ζώνη οι αναμετρήσεις των δύο επόμενων αγωνιστικών.

Αναλυτικά:

Η Cyta συνδράμει στη γενικότερη προσπάθεια αντιμετώπισης του Κορωνοϊού, τηρεί με προσήλωση τις οδηγίες των κρατικών Υπηρεσιών, λαμβάνει πρόσθετα μέτρα και προχωρά σε ενέργειες για το προσωπικό και τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, του ευρύτερου κοινωνικού ρόλου και αποστολής της και λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΚΟΠ για διεξαγωγή των δύο επόμενων αγωνιστικών του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου χωρίς την παρουσία φιλάθλων, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Η συνδρομητική πλατφόρμα της Cyta, Cytavision, θα μεταδίδει σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη, στο Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου, τους αγώνες των δύο επόμενων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, των ομάδων που περιλαμβάνονται στη συμφωνία της με την ΚΟΠ. Με τον τρόπο αυτό, η Cytavision δίνει στους φίλους του κυπριακού ποδοσφαίρου την ελεύθερη δυνατότητα να απολαύσουν τους αγώνες δημοφιλών κυπριακών ομάδων από την άνεση και ασφάλεια του χώρου τους.

Η Cyta, στο μέτρο που της αναλογεί, συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που βιώνει ο τόπος και οι πολίτες.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X